טיפשות

alon59925992

New member
ביחסי אהבה אין כבוד עצמי

ביחסי אהבה , עם בן זוג\חבר קרוב\בן משפחה אסור שיהיה כבוד עצמי, ואם נפגעים או רוצים לומר משהו, צריך לומר בלי לחשוש להפגע, כי אם מפעילים שיקול של כבוד עצמי ושאר שיקולי צביעות שמפעילים כלפי אנשים לא קרובים בחיי היום יום, אז משהו מהקשר הקרוב מתפקשש הכי חשוב-כנות , כנות , כנות בלי שיקולים אחרים ואז גם אפשר לקבל החלטות אמיתיות ולהיות שלם איתן לאורך זמן

sunset*

New member
כן צריך שיהיה כבוד עצמי

לדעתי, כן צריך שיהיה כבוד עצמי, וצריך גם לשמור על כבודם של האנשים האהובים עלינו. יש הבדל בין כבוד עצמי ובין גאווה / אגו, שאלו דברים שמהווים למכשול. ההיבריס, חטא הגאווה, אלפי שנים מלווה אותנו. אבל החוכמה, שגם אם טעינו צריך לדעת לבוא להתנצל ולבקש סליחה. זו דעתי בכל אופן.

alon59925992

New member
מסכים, ומתקן

מקבל את ההערה במונח כבוד עצמי התכוונתי לגאווה ואגו כמובן שכבוד עצמי במובן הזה של לא להסכים לכך שיפגעו בך, צריך לשמור ואדם לא צריך להשאר במקום שבו נפגע אבל אגו וגאווה, אין להם מקום, ולפעמים אנשים מפחדים להודות ברגשות שלהם, למשל שהם אוהבים מישהו, כי אולי ידחו אותם והם יפגעו וזו טעות קשה בברכה

קופיק

New member
אין כבוד עצמי

אני מסכימה איתך בהחלט. קרו לי כמה מקרים בחיי האהבה בהם בן זוגי חשש לומר לי דברים שמא האגו הגברי שלו ייפגע... לכן למדתי מהטעויות שלו ואני חושבת שאני הרבה יותר סובלנית ופתוחה, וכך אף אחד שקרוב אלי לא יחשוש לומר לי את האמת. אפילו אם היא כואבת.

ה מוזה

New member
גן עדן עלי אדמות - עולם ללא אגו

ביום שהאגו ימות ויחלוף מן העולם זה היום בו אהבה אמיתית תשרור בין לבבות לא הפחד לבדו גורם לנו לאבד חברויות ואהבות יש לו שותף סמוי אך מזיק עד מאוד כשאגו משתולל הכל מסביב מת

מיכל לא

New member
../images/Emo24.gifתודה

איזה כיף שהבנתם על מה דיברתי.זו הפעם הראשונה שלי בפורומים,ואני חייבת לציין שזו טראפיה בכלל לא רעה. תודה והרבה בריאות ואושר.

למעלה