טיפת אור במצב הנוכחי

טיפת אור במצב הנוכחי ../images/Emo104.gif../images/Emo104.gif../images/Emo104.gif

אוראל התחיל לזחול בערב החג שתי צעדים של זחילה וסיבוב לגב אתמול זה כבר היה יותר הרבה והיום הוא עשה הצגה קטנה למישפחה איזה כיף זה שסוף סוף רואים את הדברים הקטנים והכיפים האלה זה קצת עוזר לא לחשוב על המצב ולכל המגוייסים אנחנו מקווים שיחזרו הביתה בקרוב בריאים ושלמים
ות ו
ים מאיתנו ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~אנחל מאיה ואוראל הקטן~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

שמח בשבילך...../images/Emo43.gif../images/Emo104.gif

וזו הדרך במצב הנוכחי יחד עם תקווה לשיפור קרוב. מז"ט לך ולאוראל... חג שמח הרבה בריאות
אמנון מרגלית

meira

New member
../images/Emo104.gif בזכותם, בזכותם העולם קיים

כמה מהר הם מבינים כשהם עושים משהו שמוצא חן בעינינו ומתחילים בהצגות כל הכבוד לאוראל

../images/Emo104.gif עוד זוחל לרשימת המתקדמים../images/Emo104.gif

וואו
. כמה זוחלים והולכים יש לנו החג הזה
. אז הרבה בהצלחה בהמשך הזחילה ותהנו מכל רגע.
סיגל של שגיא

יונית ש

New member
כל הכבוד לאוראל ../images/Emo106.gif

נפלא איזה כיף שיש לנו את האושר הזה. שיזחל בבטחה ובהנאה נפלא יונית

עם כל הבלאגן....../images/Emo104.gif

לא סיפרתי לכם שתומר הולך! הוא נעמד, עושה כמה צעדים (תשעה זה השיא) ואז מאבד שיווי משקל ונופל! זה כזה מצחיק ומדהים! הוא עושה אותי כ"כ מאושרת, וממש נותן לי כח בימים הקשים האלה. בנוסף, הוא התחיל להגיד כמה מילים - פרפר (פה-פה!) אתי (גיסתי) תודה... מתוק קטן, אני משוגעת עליו. שיהיה לכולם חג טוב ושמח וברכות לאוראל הזוחל (יצא חרוז...) תומר ואמא שלו.

יונית ש

New member
כל הכבוד לתומר ../images/Emo106.gif

איזה כיף לשמוע בשורות שכאלה נפלא וזה כל כך נפלא שיש דברים שעושים אותנו מאושרים כל כך בקלות תהני מכל צעד קטנטן יונית

../images/Emo104.gif../images/Emo45.gif כל הכבוד לתומר המתוק../images/Emo45.gif

אני כ"כ מאושרת לראות את ההודעות הללו שמכניסות לחיינו כ"כ הרבה
. אז איחולי
מסיגל ושגיא

תומר מוסר "תודה"....../images/Emo104.gif

דיברתי איתו עכשיו בטלפון, והוא מאוד נרגש מהברכות.... הוא נמצא עם גיסתי היום, ואני קצת מודאגת - לא סומכת עליה במאה אחוז... אבל הוא עושה לי חיים קלים - ישן בערך שעתיים מבין הארבע שהיא איתו.

רותי ע

New member
שטיפות האושר האלו יהפכו

לגשם... זה כל כך מחמם את הלב בימים קשים אלו לקרוא על הדברים היפים בחיים.

../images/Emo45.gif לאוראל ולתומר ולאופיר של שיר

שמראים לנו שלמרות המצב הדור הבא חי ובועט.....

למעלה