טיפ גבוה - שירשור

לוריי

New member
טיפ גבוה - שירשור ../images/Emo70.gif

מין סקר כזה שיהיה לכולנו למדד השוואתי.. לא רק לעצמנו אלא גם בין הארץ למקומות אחרים בעולם כי יש לי חברים שמלצרו בחו"ל ומעניין אותי להשוות.. אז יאללה

לוריי

New member
אם שכחתי לציין - ציינו את הטיפ

הגבוה ביותר שקיבלתם ואם זכור על איזה סכום..

get well

New member
היו הרבה מקרים...

לפעמים הייתי מקבלת מאתיים טחוז כלומר טיפ של 20 ש"ח על 10 ש"ח מסכנה.. אתמול למשל קיבלתי 50 ש"ח על 150 ש"ח חשבון...30 ש"ח על 100 ש"ח... אה ו..25 על 80 ש"ח... הכי גבוה..
אמ...קשה לי לזכור כי במקום שאני עובדת הרבה פעמים יש להם יציאות של טיפים בשמיים...אבל מבטיחה לעדכן..

get well

New member
../images/Emo72.gifבפאב...../images/Emo72.gif

מעדיפה לא להגיד איפה בידיוק...

dgrwkl1

New member
אמממ....את מתביישת בעבודה שלך??

כאילו,את נפגשת עם כ"כ הרבה אנשים. את פתחת את הפורום הנפלא הזה--אבל את מעדיפה לא להגיד על איזה פאב מדובר? אז או שאת: 1.מפחדת שיטרידו אותך (אני לא חושב שאנשים הם כאלה חסריי חיים.וחוץ מזה,בטח עושים לך את זה שם,בלי כל קשר לפורום) 2.את לא רוצה לעשות פרסומת לפאב.(אני בטוח שזה לא ערוץ 2 כאן.ובטח לא הרייטינג שיש לערוץ.כך שכמה כבר ייחשפו לפרסומת הזו. 3.את מתביישת להזדהות ולהגיד "אני מלצרית"??? דרך אגב,אם זה היה רלוונטי,אז גם לי לא היתה בעיה להיחשף. אבל זה לא משרת כ"כ מטרה. אז אולי עכשיו תאמרי: על איזה פאב מדובר?

get well

New member
חס ולילה מתביישת..

אני גאה מאוד להיות מלצרית ובגלל זה גם פתחתי את הפורום. פשוט אני מעדיפה לשמור על פרטיות ולא להזדהות זה הכל.. מותר לי לא? הרי בכל זאת זה הקסם שבאינטרנט...

champ

New member
אחד היתרונות הגדולים של האינטרנט

הוא השמירה על הפרטיות והאנונימיות (או לפחות הנסיון לכך)
במקרה יש לי אתר טוב בשבילך - זהירות! אינטרנט לפנייך.. ועוד משהו באותו נושא...

Azemer50

New member
250

אני עובד באולם חתונות הכי גבוה שעשיתי זה היה 250 שקל מראש עיריית חיפה ובאותו שבוע עשיתי גם פעם אחת 170 ופעם אחת 150

למעלה