טיפ גדול למתנת עידוד קטנה

10shosh

New member
טיפ גדול למתנת עידוד קטנה

הבעלול מאוד מדוכא
עובד נורא קשה, וגם לומד ואין לו כוח, וזמן לשום דבר... רציתי להפתיע אותו אם משהו כיפי. משהו שלא ידרוש ממנו לפנות זמן שאין לו- כלומר לא ספא וארוחות גורמא. סתם משהו שיעלה לו את החיוך על הפרצוף
רעיונות טיפים לשיפור חייו ?

אופה3

New member
אז מה דעתך על????????

קודם כל מלאי לו אמבטיה מלאה קצף ומים חמים איך שהוא מגיע, והכניסי אותו לשם, ופנקי אותו בכך שתרחצי לו את הגוף, ומכאן הדימיון ממושך הזמיני משהו לארוחת ערב הביתה, וחכי לו עם זה חם אחרי המקלחת או האמבטיה תעשי לו את מס'ג מפנק בחדר השינה עם נרות, לא צריך להיות מומחים בשביל זה סתם כתבי לו משהו שילווה אותו בעבודה , או משהו בבוקר שיעשה לו חיוך בבוקר קומי לפניו הכיני לו קפה קני יום לפני קוראסונים ותגישי לו למיטה, שווה לקום רבע שעה לפניו עושה את כל הבוקר או סתם פנקי אותו בנשיקות וחיבוקים, והדימיון יכול להמשיך

מחשבות

New member
תגידי לי, השתגעת?

מה זה, דאלאס? שושלת? היפים והאמיצים? אין לי רעיונות אחרים. אבל גברים אוהבים דברים פרקטיים, אפילו קטנים.

יש לי משהו בשבילך שקיבלתי מפורום

אחר ושהוא יוכל להועיל. אומנם הוא נועד בתור מתנת יום הולדת, אבל אני בטוחה שתוכלי למצוא כאן שימושים למכביר לטובת הבעלול. בהצלחה, ותספרי האם משהו כאן הועיל.

חשבת אולי על מה הקשר בין הטיפים

שניתנו כאן ובין השיגיעות העלולות להיות מיישום הטיפים הללו???? מה הקשר בין תגובתך הביקורתית והבלתי נעימה לבין הטיפים ??? נבצר מבינתי להבין את ההרשר בין השניים. אולי תועיל להסביר?

אופה3

New member
מחשבות אז אתה חיי באשליות אם אתה

חושב שאת זה יש רק בסרטים, חבל מאוד כי אצלי יש את זה במציאות וחוץ מזה אני בת

אבא אסא

New member
מחשבות - טיפים הם בדיוק כשמם

רעיונות, ניסיון, דברים שעבדו אצלנו או ששמענו מאחרים.. הם לא חייבים להיות מיושמים (כדברייך בהודעה אחרת) אבל הם משהו לשים במגירה ולהוציא כשצריך. ברור שאת השיקול הסופי אם לעשות או לא - יחליט האדם המבצע. לפעמים דווקא הצד הרומנטי-הנשפך יכול לעבוד מצוין אצל אנשים כאלו שאוהבים את זה או אצל אלו הרוצים לחדש. בכל מקרה - בהצלחה. אסא.

psa

New member
יופי של רעיונות ,תודה ,בפרט....

שהיום יום נישואינו. קניתי לו הפתעה קטנה ו....אני נוסעת לחתונה...תאריך טוב לחתונות
וכשאחזור אתן לו אותה
. אהבתי את "שוברי ההפתעה" ,אאמץ ... יום נפלא.

psa

New member
סיגל אמא של יובל,../images/Emo51.gif

תודה רבה לך על ההתייחסות ובמיוחד על האיחולים. מחמם את ה
. שבת שלום

אבא אסא

New member
התחלתי לכתוב לך קודם.. הנה שוב

פשוט קודם כתבתי לך מהעבודה ויצא שהסגר לי... בקיצור: אני אתייחס לזה שאין לו זמן ךTIME OUT ולהתפנות לדברים כמו ארוחות, ספא, פינוקים גדולים וכד.. אז אני חושב מה אני הייתי רוצה במצבו לקבל כעידוד... הנה כמה הצעות קטנות ושימושיות:
להכין לו סנדביצ'ים קטנים
לשים לו בין הדפים של מה שהוא לומד תמונות שלך ושלו כשאתם מחייכים
להביא לו ארטיק או גלידה ספציפית שהוא אוהב
לשלוח לו לעבודה SMSים קצרים ומתוקים
לדבר איתו בטלפון בדרך חזרה הביתה ולספר לו כמה טוב ורגוע יהיה אח"כ כשהכל ייגמר
לשנות לו את הטפט של המחשב בתמונות שלכם או מסרים מתוקים
סקס סקס סקס
סקס אחר
להציע לו במקום מקלחת לעשות אמבטיה ושימי לו שמנים ומלחים להרגעת השרירים... זה בינתיים מה שיש לי.... מקווה שקצת עזרתי

cookie1

New member
להכין לו פתקים קטנים ולהחביא

בכל מיני מקומות שהוא תמיד מגיע אליהם. כמובן שלכתוב בהם דברים כיפים כמו אני אוהבת אותך וכו'. אוכל תמיד עובד על גברים וגם סקס כמו שאמר חסה
להזמין לו מעסה לעיסוי שוודי / רפלקסולוגיה וכו'

mirivs

New member
איילת סליחה כתבתי את הדברים

לפני שקראתי אותך מזל שהיו לי תוספות מקווה שלא תיעלבי אלה תביני שהרעיון של הפתקאות פשוט נפלא אני מיישמת אותו כבר שנים לפעמים הוא שולף פתק כזה ומראה לחברים.

mirivs

New member
הכינו פתקאות קטנות של:

אתה כל כך חשוב אוהבת עד כלות איתך כל הזמן לא משנה מה יקרה אני שלך לעולם ותטמינו בכל מקום שיש לו נגיעה כשיגיב אל תשכחו נשיקה הוציאו מהאתר של ענת וחברים ברכות לאוהבים תדביקו על הארון מבפנים על השידה ליד המיטה כשהוא מפנה את הגב הוא יראה כשחוזר הבייתה יפה מאוד לחלוץ לו נעליים מתוך אהבה לא מתוך שיעבוד.....חס וחלילה תשאלו אם רוצה קפה הכינו פינה בבית קטנה רק לקפה אני לקחתי שולחן קטן שמתי שני כיסאות מדי פעם אני שואלת אתה עושה הפסקת קפה איתי (גם כשהוא צופה) שמה מפה יפה ופרח ואנחנו יושבים אחד מול השני כמו בבית קפה ומדברים זה רגע של שלווה אמיתית המתאימה לשיחות נפש שיחות נפש חברייה שיחות נפש הם הדבר הכי הכי חשוב. נשואה באושר ואהבה 31 שנה.

למעלה