טיפ חשוב לצמחוניים שנוסעים ללונדון

smochkin

New member
טיפ חשוב לצמחוניים שנוסעים ללונדון

הייתי בלונדון שבוע שעבר ובתור צמחונית כמובן שבדקתי טוב טוב מה נכנס לפה. מודה שחרגתי ממנהגי ואכלתי ציפס ממקדונלדס ושתיתי מילקשייק שם אבל בחו"ל אין כל כך אפשרות להתפנקות כמו בארץ. הטיפ שיש לי הוא לשים לב טוב טוב שעל למשל חטיפים שאוכלים יש כתובת שאומרת בפירוש "מתאים/לא מתאים לצמחוניים". כי אני לזוועתי גיליתי שאכלתי דוריטוס שכתוב עליו בפירוש "לא מתאים לצמחוניים". ויש גם חטיפים שמצויין עליהם "מתאים לצמחוניים". חוץ מזה שבמסעדות וחנויות סנדוויצים יש בדרך כלל סימון מה צמחוני ומה מכיל גם אגוזים ככה שפאשר בהחלט להסתדר, אבל להתפנק כמו בבית... לא במיוחד. תהנו!

rainbowgirl

New member
אוקיי

שאני הייתי בלונדונ לפני חודש אז אכלתי פיצה ובסופרימ מצאתי סנדוייצ´ימ וכל מיני סלטי פסטה וביצימ... היה רשומ מה צימחוני ומה לא...וזה אפילו היה עמ ביצימ חופשיות... אכלתי אוכל סיני בקמדנ ובעוד מקומ... אבל בעקרונ,לא הייתי במצב של-אינ פה אוכל צימחוני! אני מניחה שאמ אני הייתי טבעונית אז היה לי בעיות...

smochkin

New member
לא אמרתי שאין שם מה לאכול

צמחוני. להפך! יש המון אוכל צמחוני טעים, במיוחד הג´קט פוטטו שיש לו מליות צמחוניות והוא ענק ומשביע. מה שהתכוונתי זה שבחו"ל צריך להיות פחות להיות מפונקים כמו בארץ שלמשל אני לפחות לא מסכימה להכנס אפילו למקדונלדס לגלידה, ובחו"ל כן נכנסתי.

rainbowgirl

New member
אני רציתי צ´יפס...אז נכנסתי לקנטקי

פריי צ´יקנ... למרות שהוא היה רחוק ומקדונלדס יש בכל פינה!!! אלוהימ!!! כמה סניפימ יש שמ...

smochkin

New member
המון נכון?

ופיצה האט גם יש המון ושם אכלתי ארוחת אכול ככל יכולתך ב5 פאונד לאדם כולל פיצות, גם צמחוניות למרות שלא רק, וסלטים ופסטות... בארץ בקפולסקי דבר כזה עולה כמעט 60 שקל!! ועוד בלי פיצות!! :)

למעלה