טיפ טיפה לא קשור אבל זה הפורום הכי

lestatgirl

New member
טיפ טיפה לא קשור אבל זה הפורום הכי

מתאים שמצאתי בתפוז (אני עדיין לא מבינה איך יש פורום החלפת מפיות ואין פורום פסיכופתים\רוצחים סידרתיים) אבל אם למישהו יש מידע על כל הסיפור של אד גיין ומה הוא עשדה בעצם ורשימה של סרטי אימה שמבוססים על סיפורו ועוד רוצחים אחרים יועילו לי תודה מראש וד"א אתם לא חייבים להגיב

DoctorSatan

New member
אין לי מושג מי זה אד גיין אבל...

יש סרט שנקרא "גייסי" שמבוסס על בן אדם אמיתי שהיה מפתה נערים צעירים ואז רוצח אותם ומסתיר אותם בתחת לבית שלו. דרך אגב, הוא עבד בתור... ליצן!

DoctorSatan

New member
אוקיי, אחרי מחקר קטן בנושא:

אני עכשיו יודע שאד גיין הוא הבסיס למנסרים מטקסס ולפסיכו (אכן כך). לפי ארכיון הרוצחים הסדרתיים של ארה"ב אד גיין נחשד וגם הורשע ברצח שתי נערות אך הוא היה חשוד בעוד כמה מקרי רצח לא מפוענחים. בסה"כ מעריכים כי רצח 7 בני אדם. אחרי שקראתי את קורות חייו ומעשיו אני יכול להבין איך הוא קשור לפסיכו ועדיף שלא תדעי מה הוא עשה, רק מלקרוא את זה קיבלתי בחילה. אני רק אגיד שהוא היה מכין אביזרים ובגדים מדברים שבדרך כלל מוצאים בבתי הקברות.

Herzeleid

New member
ואם את בכל זאת רוצה לדעת ת'שאר |שמא

הוא טען אחרי שתפסו אותו שאימו המתה אמרה לו לבצע את הרציחות[זה הקשר ל'פסיכו'] תחילה הוא שדד קברים של נשים והשתמש בחתיכות שמצא בשביל לרהט את הבית שלו. לאחר מכן רצח 3 נשים מקומיות ערף את הראשים שלהן פשט את עורן ותלה במרתף. הוא הכין לעצמו בגדים[?]מהעור שלהן ואכל את הלבבות שלהן. חוץ מהמנסרים מטקסס ופסיכו זה מזכיר לי את חניבעל לקטר ואת הרוצח מ"שתיקת הכבשים".. sick!!!!! בע אממ וללא קשר יש את הסרט 'מונסטר' שמדובר על זונה שמתחילה לרצוח לקוחות וגונבת את המכוניות והכסף שלהם...

DoctorSatan

New member
אל תשכח שהוא רצה גם לעבור

ניתוח לשינוי מין אבל במקום זה הוא רק היה לובש את האיבר האינטימי של הנשים על האיבר שלו, והיה לו ווסט שעשוי מעור של בן אדם וחגורה שעשוייה מאיברים פנימיים. אבל הרוצח הזה הוא כלום לעומת הנרי לי לוקס ושותפו אוטיס טולה. שני אלה רצחו למעלה ממאתיים אנשים. הנרי היה הנקרופיל ואוטיס היה הקניבל וביחד הם היו צוות מהגיהנום!

DoctorSatan

New member
האמת שהקשר לפסיכו זה העובדה

שאימא שלו שלטה לו בחיים והייתה שתלטנית ביצ'ית שהשפילה אותו ואחרי מותה הוא עשה דברים "לא נעימים" עם הגופה שלה.

lestatgirl

New member
ח אולי שרשור קבלת השראה

לא סתם אבל תודה על כל המידע כי רק עכשיו אני מבינה למה אנשים קראו ללת'ר פייס טרנווסטיס או איך שלא אומרים זאת ובכלל תודה

Herzeleid

New member
אממ אוקי...קבלו את אלברט פיש ../images/Emo9.gif]

זה סופר חולני!!אבלל מעניין..אני צריכה לקרוא יותר דברים כאלה-להעשיר את הידע הכללי :) אלברט פיש-מזוכיסט שתקע לעצמו מסמרים מתחת לציפורניים ,תקע מחטים במשפעה שלו ודחף צמר גפן ספוג באלכוהול שהוא הצית [!!]לתחת שלו-אבל מילא אם הוא היה רק עושה דברים לעצמו..אבל אז הוא קיבל חיזיון או משו וכמו שאברהם היה צריך להקריב את יצחק לאלוהים[אבל זה טיפשי כי בסוף הוא לא היה צריך להקריב-->טוב לא משנה..מסקנה-תנ"ך זה חרא שגורם לאנשים לחטוא!!!להוציא מתוכנית הלימודים!!] גם הוא החליט להקריב ילדים קטנים או לפחות לסרס אותם ...אח"כ הוא רצח ילדה אחת בת 12 ואחרי כמה שנים הוא שלח לאימא שלה מכתב וסיפר איך שהוא ביתר אותה לחלקים והכין תבשיל מהבשר שלה והוסיף לארוחה ירקות וכו' נשמע 'טעים' בע

Rini Jackson

New member
בנוגע לאלברט פיש

אומרים שהוא סיפק את ההשראה לדמותו של חניבעל לקטר, אבל תומאס הריס מעולם לא אישר את המידע הזה כשנשאל על כך, (אבל גם לא הכחיש).

אלו Z

New member
אלברט פיש

הוא גם כתב במכתב לאמא שהיא לא צריכה לדאוג, הילדה מתה בתולה. בכלל רוצחים סדרתיים זה נושא מאוד מעניין (חולני אך מעניין)... אנשים שאשכרה רוצחים אנשים אחרים בשביל הכיף שבעניין, ואחר כך גם מבצעים שלל מעשי זוועה עם הגופות, זה מפחיד יותר מכל סרט אימה.

../images/Emo66.gif../images/Emo12.gifמאיפה אתם

יודעים את כל הדברים האלו? יש כלשהו אתר על זה שממנו אתם משיגים את כל המידע הזה?

D i l D o

New member
זה מידע על כל מיני רוצחים סדרתיים..

אם את מתעניינת אין לך מה לוותר...

Herzeleid

New member
כנסי../images/Emo26.gif

http://www.crimelibrary.com/ ואם מתחשק לך לדעת איזו רוצחת סידרתית את כנסי לכאן

DoctorSatan

New member
לי יש אתר אחר: mayhem.net

הרוצחים הולכים שם לפי מספר הקורבנות ולא לפי האלף בית