טיפ טפ

מיטללל

New member
טיפ טפ

אהמ אז ככה, בצבא היה איזה מישהו שדיברתי איתו, טלפונית, רבות, עם הימים התחלנו לפטפט יותר ויותר... ולא אך ורק על עבודה. אף גילינו שיש לנו מכרים משותפים. ("ארצנו הקטנטונת" וזה..) לפני כמה ימים בעודי בולסת ציפס עם חברותיי, בא אלינו בחור ואמר: "מי זו מיטל??".. מסתבר שהוא היה באזור והחליט על דעת עצמו (בשיתוף חברה) להפתיע ולבוא להגיד שלום:) אני מודה ומתוודה, שבשלוש שניות הראשונות לא זכרתי אותו (אשכרה גירדתי את הראש וחשבתי "מי זה?!?!?", עד שנפל האסימון) בכ"מ, למרות ש
אני מה זה שונאת הפתעות כאלה :) ישבנו, דיברנו, צחקנו, היה נחמד. זורם. חביב. נעים. מקודם... טלפון... הוא על הקו... ו.. "נפגשים היום?" האמת? פשוט אין לי כוח. לא אליו ספציפית. לאנשים לא מוכרים. לפיתוח משהו חדש... בהתאם לכך, החלטתי לשים את גורל הערב שלי בידכם מעבר לעצות שתתנו לי, תרשמו בכותרת "כן" או "לא" מה שתחליטו אעשה...

TheWhiteTigris

New member
למה לא?

נשמע שהיה נחמד בארוחה... תחשבי עך זה כך: במקרה הכי גרוע - הארוחה על חשבונו...

TheWhiteTigris

New member
אז הפיתרון הוא

לא לחשוב "אין לי כוח". אם הייתי כל החיים שלי נשמע לעצלנות שלי... הייתי היום בטטת כורסא, ששוברת שיא עולמי בישיבה. כי עם כל הכבוד לעצלנות שלך, אני ה-ר-ב-ה יותר עצלן (בפוטנציאל). כשתגיע השעה, פשוט תזיזי ת'תחת ותצאי.

Cobe Anan

New member
כן!(אם אני אדום,הכן שלי יותר חזק?)

כן, כי אסור להתחרט על דברים שעשית, רק על דברים שלא עשית (באדיבות מרינה); כן, כי התחלות חדשות תמיד נותנות עוד מימד לחיים. אפילו אם תצא מזה `רק` ידידות, זאת ידידות שעשויה בבוא היום להיות נקודת מפנה גורלית; כן, כי כיף לפעמים לצאת מהגבולות שלך להרפתקה שיכולה לעשות לך טוב; ו-כן, כי... למה לא, בעצם...?

Cobe Anan

New member
כן!(אם אני אדום,הכן שלי יותר חזק?)

כן, כי אסור להתחרט על דברים שעשית, רק על דברים שלא עשית (באדיבות מרינה); כן, כי התחלות חדשות תמיד נותנות עוד מימד לחיים. אפילו אם תצא מזה `רק` ידידות, זאת ידידות שעשויה בבוא היום להיות נקודת מפנה גורלית; כן, כי כיף לפעמים לצאת מהגבולות שלך להרפתקה שיכולה לעשות לך טוב; ו-כן, כי... למה לא, בעצם...?

בשלולית

New member
../images/Emo45.gif צודק צודק צודק!! אבל....

באדיבות מרינה?
זה החתימה שלי ........ מיטל -- לכי על זה!!

מיטללל

New member
קצת רימיתי...

בסוף אמרתי לו שניפגש בכיף - אבל מתישהו שבוע הבא. עדכונים, או שכן או שלא, בהמשך

למעלה