טיפ לבעלי תרנגולים

הלינקה

New member
טיפ לבעלי תרנגולים

קניתי 4 אפרוחים, 3 נקבות וזכר אחד, אך אחרי זמן התברר שאחת ה"נקבות" הוא בעצם זכר. שני הבחורים התחילו להשמיע דואט כבר בשעה 5 בבוקר, מה שלא התאים לשכנים שלי, שרצו עוד להמשיך לישון. הפתרון: לפני שאני הולכת לישון, אני נכנסת ללול, שמה ארגז פלסטיט גדול הפוך מעל לשני התרנגוליים הישנים, וגם מכסה את הארגז בבד שחור. הבנות כמובן נשארות מחוץ לארגז. במצב כזה התרנגולים שותקים עד שעה 7. השכנה מרוצה, התרנגולים ניצלו, ובא לציון גואל. :) במשך היום החבורה מסתובבת חופשי בגינה.

Martok

New member
גם אני הגעתי לפתרון דומה השבוע וזה אכן עובד

מסתבר שהתרנגול קורא כשהוא רואה אור. אני חיברתי למלונה מעץ, כלוב רשת. כך נוצר מעין בית עם חצר. ביום התרנגול חופשי להסתובב בחוץ או בפנים. בלילה, אני מכניס אותו למלונה וסוגר את הדלת. התרנגול שקט כל הלילה ומתחיל לקרוא בערך ב 6 בבוקר. מכיוון שהמלונה דיי אטומה לרעש, בקושי שומעים אותו. חבל שלא פרסמת את הטיפ לפני כמה ימים, היית חוסכת לנו כמה לילות ללא שינה :)

הלינקה

New member
לתרנגולים שלי יש הספקת אויר מלמטה, מהרצפה

הם עומדים על מדף עליון, על הרשת, ומעליהם מיכל פלסטיק שחור מרובע הפוך(נקנה בחומרי בנין , מיועד לערבוב מלט). המיכל מכוסה סמיכה שחורה. פונקט בשעה 7 נשמעת קריאתם, וזה סימן בשבילי לשחרר אותם לגינה לעט לעט לומדים את הנושא, לכל בעיה יש פתרון.

הלינקה

New member
שדרוג

הכנסתי את כולם (כולל התרנגולות) אל תוך המיכל ההפוך - התוצאה: - כולם היו מאוד מרוצים ויותר רגועים למחרת בבוקר. הקריאה הראשונה נשמעה בסביבות שעה 8 כשכבר היו בחוץ.

למעלה