טיפ לבצק טוב! [נעם דייג ירושלמי]
שלום לכל חברי פורום הדייג. פעמים רבות אני קורא כאן בפורום על אודות בצק כזה או אחר. ואף אני יודע שיש לעיתים מתכונים מוצלחים ומוצלחים פחות. כאן אני אציע לכם מתכון לבצק שאותו אני מכין כאשר אני יוצא לדוג [שלצערי הרב לא קורא לעיתים קרובות משום מרחק גיאוגרפי והן משום שאני לומד . ] טוב לא אלאה אותכם להלן המתכון: קמח לבן רגיל . מים. שמן [רצוי מקופסת סרדינים] סרדינים פטל [תרכיז ] אופן ההכנה: לשים בקערה קמח +מים ולעבד ביד לבצק לא ממש סמיך. אח"כ יש להוסיף רבע כוס תרכיז פטל+ שמן וסרדינים מעוכים. יש לעבד את הבצק עד שהוא נעשה מעין בצק דביק. הדגים נמשכים הן למתיקות של הבצק והן לסרדינים ולריח השמן. אני מאחל הצלחה לכולם. מאת : נעם דייג ירושלמי.
שלום לכל חברי פורום הדייג. פעמים רבות אני קורא כאן בפורום על אודות בצק כזה או אחר. ואף אני יודע שיש לעיתים מתכונים מוצלחים ומוצלחים פחות. כאן אני אציע לכם מתכון לבצק שאותו אני מכין כאשר אני יוצא לדוג [שלצערי הרב לא קורא לעיתים קרובות משום מרחק גיאוגרפי והן משום שאני לומד . ] טוב לא אלאה אותכם להלן המתכון: קמח לבן רגיל . מים. שמן [רצוי מקופסת סרדינים] סרדינים פטל [תרכיז ] אופן ההכנה: לשים בקערה קמח +מים ולעבד ביד לבצק לא ממש סמיך. אח"כ יש להוסיף רבע כוס תרכיז פטל+ שמן וסרדינים מעוכים. יש לעבד את הבצק עד שהוא נעשה מעין בצק דביק. הדגים נמשכים הן למתיקות של הבצק והן לסרדינים ולריח השמן. אני מאחל הצלחה לכולם. מאת : נעם דייג ירושלמי.