טיפ לבצק טוב! [נעם דייג ירושלמי]

xytkhi

New member
טיפ לבצק טוב! [נעם דייג ירושלמי]

שלום לכל חברי פורום הדייג. פעמים רבות אני קורא כאן בפורום על אודות בצק כזה או אחר. ואף אני יודע שיש לעיתים מתכונים מוצלחים ומוצלחים פחות. כאן אני אציע לכם מתכון לבצק שאותו אני מכין כאשר אני יוצא לדוג [שלצערי הרב לא קורא לעיתים קרובות משום מרחק גיאוגרפי והן משום שאני לומד . ] טוב לא אלאה אותכם להלן המתכון: קמח לבן רגיל . מים. שמן [רצוי מקופסת סרדינים] סרדינים פטל [תרכיז ] אופן ההכנה: לשים בקערה קמח +מים ולעבד ביד לבצק לא ממש סמיך. אח"כ יש להוסיף רבע כוס תרכיז פטל+ שמן וסרדינים מעוכים. יש לעבד את הבצק עד שהוא נעשה מעין בצק דביק. הדגים נמשכים הן למתיקות של הבצק והן לסרדינים ולריח השמן. אני מאחל הצלחה לכולם. מאת : נעם דייג ירושלמי.
 

paluta

New member
ועוד טיפ שעובד מצויין

מיועד לדייג על פני המיים - נוסה בהצלחה מרובה התמונה מדברת בעד עצמה (כולל כיתוב באנגלית) מבוסס על מזון מוכן לכלבים
 

xytkhi

New member
for paluta

שמע! יש לך רעיונות מקוריים ! אני לא בקי בסוג דייג זה. ותודה על הטיפ בקשר לשלשולים! נעם דייג ירושלמי.
 

xytkhi

New member
for paluta

היי איש! אני טרם ניסיתי . מחר אני אהיה עם חבר אולי בדולפינריום או בחוף הילטון. ואז אני אנסה. אגב... מהיכן אדוני? וכמובן שאני אעדכן אותך לגביי התוצאות!
 
למעלה