טיפ לחיים טובים

יעלת

New member
טיפ לחיים טובים ../images/Emo48.gif

מזמן לא הייתי פה,אבל עכשיו אחרי שהבעל שלי חזר מיפן, והצלחתי לנוח,ולנתק את הגדול מהמחשב יש לי טיפ נהדר בשבילכם. אומנם יש בו מין הפרסומת אבל שווה. יש באשדוד קרוב לחוף הים חנות יין חדשה ושמה "יין VIN". החנות מעוצבת מדהים,השרות נהדר ובכל יום שישי יש גם טעימות יין. אפשר בנוסף לקנית היין לשבת ולשתות יין במקום או לאנשים כמוני קפה (שגם הוא משובח) בתוספת של גבינות נהדרות,סלט או סתם עוגה. הכל היה ממש משובח,אוירה נהדרת,ושירות נהדר. ממליצה בפה מלא.גם אם צריך לנסוע במיוחד. יש במקום שלט עם סיפור יפה:(סליחה אם שיניתי וקלקלתי מעט) אדם מצא שתיל טמן אותו בעצם של ציפור,בהמשך מסעו הטמין זאת בעצם של אריה ואחר כך בעצם של חמור. את שתיל זה טמן באדמה וממנו גדל הגפן וממנה יוצר היין. ולכן מי ששתה את היין הרגיש בהתחלה קל כציפור,יותר מאוחר חזק כארי,ולבסוף עשה שטויות כחמור. שיהיה לכולנו שבוע שקט. יעל

neko

New member
מי שהרעיון נשמע לו מעניין אבל לא

רוצה להדרים עד אשדוד, אני יכול לספר שיש מקום דומה (אם כי קטן יותר כמדומני) שמקיים בין השאר ערבי יין חופשיים במחיר כניסה פעוט יחסית, וכל זאת ברמת השרון הקטנה והחביבה שלנו. לצערי, איני זוכר את שם המקום, אך הוא על רחוב סוקולוב (הראשי), שני בניינים מקולנוע כוכב.

למעלה