טיפ לכל מטגני השניצלים ומלבבי הלביבות למינהן

טיפ לכל מטגני השניצלים ומלבבי הלביבות למינהן

ביום ששי כשיטגנתי כריכי חצילים התוודעתי לטיפ הזה שעבד כקסם גם אחר כך כשהמטוגנים בושלו ברוטב

סודה, ערבוב סודה ששותים עם קמח חומוס /אני השתמשתי בקמח אפונה צהובה , יוצר בלילה שנדבקת היטב ונשארת כציפוי פריך כמו של ביצה וקמח.

רשמו לפניכם.
 
מיקמוקית, כל עוד זה בכמויות קטנות זה סבבה

מי שסובל מבריחת סידן
כדי שיהא מודע לכך שעדיף להימנע.
CO2 מוביל לבריחת סידן מגופנו
לכן כל המוגזים - עדיף להימנע מהם [כמובן יש עוד סיבות...]
 
אבל בתהליך הטיגון/ בישול הגז מזמן נעלם

לא מדובר על לשתות אלא לטבול ולטגן

גם אז זה בעיית?
\זה יהיה ממש עצוב לגלות כי זה אחד הפתרונות היותר שווים שמצאתי לציפוי טיגון
 
נשמע מאוד הגיוני מה שאת אומרת

ואין לי מושג...
מאז ומעולם לא התחברתי לכימיה...


מה שכן בכל מקרה, אני מניחה שמדובר בכמויות קטנות, אז...
רשמתי זאת לטובת אלו שסובלים מבריחת סידן, ועבורם זנ יותר מהותי.
 
למעלה