טיפ לכל מטגני השניצלים ומלבבי הלביבות למינהן
ביום ששי כשיטגנתי כריכי חצילים התוודעתי לטיפ הזה שעבד כקסם גם אחר כך כשהמטוגנים בושלו ברוטב
סודה, ערבוב סודה ששותים עם קמח חומוס /אני השתמשתי בקמח אפונה צהובה , יוצר בלילה שנדבקת היטב ונשארת כציפוי פריך כמו של ביצה וקמח.
רשמו לפניכם.
ביום ששי כשיטגנתי כריכי חצילים התוודעתי לטיפ הזה שעבד כקסם גם אחר כך כשהמטוגנים בושלו ברוטב
סודה, ערבוב סודה ששותים עם קמח חומוס /אני השתמשתי בקמח אפונה צהובה , יוצר בלילה שנדבקת היטב ונשארת כציפוי פריך כמו של ביצה וקמח.
רשמו לפניכם.