טיפ למפנקים

יעלת

New member
טיפ למפנקים../images/Emo23.gif

נפל בחלקי בעל מפנק מאד,ואני מגלה לכם טריק שלו שגם אתם תוכלו לפנק את אהובכם. הוא קם מוקדם בבוקר ואם הוא יכין לי את כוס התה שלי עד שאתעורר יהיה לי Ice Tea. ולכן הוא מכין לי תה יבש -כל המרכיבים בכוס כל שנשאר לי לעשות הוא לשפוך מים חמים לתןך הכוס, ולהרגיש כמו מליון דולר.
מאד כיף ומפנק לי שהוא הכין לי כוס תה בבוקר, למרות שאני שותה אותה הרבה אחרי שהוא כבר בעבודה. אני בטוחה שאפשר גם להכין באותה שיטה קפה יבש. חברה סיפרה לי שבעלה אימץ את הרעיון,אולם כשהיא קמה בבוקר וראתה את הכוס ליד הקומקום,היא לא הבינה מה זה,וכעסה שהוא לא הכניס את הכוס המלוכלכת למדיח. אז כדאי לפחות בפעם הראשונה להשאיר הוראות הפעלה.

10shosh

New member
אחלה טיפ גם לי יש אחד כזה בבית|מאוה

וד"כ ליד הכוס יש גם פרוסה מרוחה

יעלת

New member
עם פרצוף?

אם הפרוסה עם פרצוף מירקות ,אז אנחנו צריכות לבדוק שאנחנו לא נשואות לאותו גבר. כי באמת אין הרבה כמוהם,אולם אני מכירה כמה.

יעלת

New member
פינוק למשקימי קום

כדי לפנק בחזרה,את המשקימי קום. הרי אין סיכוי שאני אקום לפניו ואכין ארוחת בוקר למיטה. אז כוון שאני הולכת לישון אחריו,אני מכינה ארוחת בוקר עם מוצרים קרים (גבינות,ירקות,ריבה וכ"ו) ומכניסה למקרר את המגש ערוך עם הצלחות וכוסות. וכך כשהוא קם בבוקר יש ארוחת בוקר מוכנה. כל שהוא צריך זה להעיר אותי -שזה סיפור אחר. החיסרון הוא לכל אלו שאוהבים חביתות או מאכלים חמים בבוקר. אז יאלה להתחיל לפנק -האמת שגם אני מזמן לא עשיתי זאת והטיפ הזה יגרום לפחות לי לפנק אותו.

למעלה