טיפ לפסח!

טיפ לפסח!../images/Emo155.gif../images/Emo45.gif../images/Emo155.gif

אז ככה פשוט אבל עובד: במקום לקחת כל פעם קצת מצה ולא לדעת מה כמה ואיך... בעיקר כמה. פשוט לקחתי מצה 1 שלמה ושמתי לידי, וזהו. אחת לכל הארוחה,לא לחלוק עם אף אחד חצאים ורבעים. כך עשיתי והצלחתי לצלוח את ליל הסדר עם פחות ממצה 1. בהצלחה...

or 333

New member
טיפ טוב לא רק לפסח

זה נכון גם לגבי עוגות עוגיות ואוכל בכלל מודדים כמות ומתחייבים לעמוד במה שהקצבנו לעצמנו

חן123

New member
../images/Emo45.gif יפה מאוד

אצלי הסדר נערך אצלנו וכל הזמן רצתי והגשתי כך שנראה לי ששוה תחתונה שרפתי יותר מאשר הכנסתי....

המשך החג פחות מוצלח...../images/Emo212.gif

כן כן, חמותי הכינה עוגיות מדהימות לחג, וכיון שאין הרבה מה לאכול, ואנחנו גם לא אוכלים קטניות, פתאום זה נהיה לגיטימי, וגם לקחנו הביתה קצת שיהיה מה לנשנש. בעיה רצינית, הן ממש טובות.

or 333

New member
חג שמח../images/Emo24.gif

החג עוד לא נגמר הוא רק באמצע תחשבי מה יהיה בעוד מס' ימים שתשקלי והמחוג פשוט יעלה אם את מרגישה שאת לא מסוגלת לעמוד בפיתוי אני ממליצה לך לעשות מה שאני עושה אז ככה אני חולת שוקולד ובעלי גם, כשקניתי מצות ושוקולד אמרתי לבעלי אין בעיה אני קונה אבל זה בתנאי שהשוקולד נשאר בארון ושבכל פעם שיתחשק לך תכין לעצמך וכך היה חוץ מיזה שאצל אמא שלי היו מלא עוגות ולא סתם עם קצפות וקילו שוקולד מעל אז מה שעשיתי לקחתי ביס אחד קטן בכפית ובזה זה נגמר ואת המצות החלפתי בפרכיות אז אם עד עכשיו אכלת שטויות פשוט תפסיקי ותמשיכי מהיום זה עדיין לא מאוחר תאמיני בעצמך שאת יכולה כי לכל אחד יש כח רצון צריך רק להעזר בו

אורלי14

New member
לא עזר כלום.

אכלתי מצות רק בחג ובשבת, כי צריך כמות מסוימת בכל ארוחה, ולא יותר. בכל זאת העליתי בערך שלושה קילו. בעלי אכל בלי סוף, ועוד מצות יד שכמות הקלוריות שבהן עולה על מצות מכונה, וירד שלושה קילו. אני לא טועמת מהאוכל שאני מכינה כשאני במטבח, אפילו לא לראות אם יש מספיק מלח וכו'. פשוט לא מסוגלת. אז ממה עליתי?????? אני בדיכאון ממש.

or 333

New member
לאורלי ../images/Emo24.gif

תראי את רושמת שאכלת רק בחג ובשבת שזה יומיים החג ויומיים השבת סה"כ ארבעה ימים אכלת מצות וידוע שזה מאד משמין השאלה כמה אכלת? סתם לא עולים במשקל ועוד 3 קילו יש עוד משהו הרבה בנות שצריכות לקבל מחזור או במחזור עצמו עולות במשקל או שזה זה או שזה הגזמה באוכל מבלי להיות מודעת באמת או שנשקלת במשקל שונה לגבי בעלך את רושמת שהוא אכל ואכל בלי סוף יכול להיות שעכשיו לא יראו עליה במשקל לא תמיד רואים באותו רגע אבל פתאום אחרי שבוע בום עולים במשקל ולא יודעים למה אותו הדבר לגבי ירידה במשקל שהרבה פעמים אנחנו מתלוננות שלא ירדנו ופתאום אחרי שבועיים רואים תוצאות. בכל מקרה לא יעזור להיות בדיכאון אני באמת מבינה אותך אבל אם תמשיכי להיות בדיכאון מיזה את עלולה לגרום למצב הפוך לאבד שליטה ולהתחיל לאכול אז פשוט תמשיכי בדיאטה את המצות תחליפי בפרכיות תגידי לעצמך שזה לא מה שישבור אותך ותמשיכי הלאה. בהצלחה ותעדכני

אורלי14

New member
תודה על התגובה ועל העידוד

פריכיות אורז אצלנו הן לא בתחום. מזל שעבר פסח. כל טוב וקיץ נעים ובריא וקל (תרתי משמע...)

למעלה