טיפ לרוכשים: בלוף הסיליקון

lotanvek

New member
טיפ לרוכשים: בלוף הסיליקון

לא מעט רוכשים מעוניינים אך ורק באביזר מין אשר עשוי סיליקון - אין זה חשוב אם זה ויברטור, דילדו, פלאג אנאלי ועוד.
חשוב לציין כי לכל חומר יש את היתרונות והחסרונות שלו כך וכך גם לסיליקון.
לא כל סיליקון בטוח לשימוש וכי ישנן רמות שונות של סיליקון ממותגים שונים. לכן, 2 מוצרים שיכולים להראות זהים מבחינה חיצונית מבחינת האיכות והמחיר יכול להיות הפרש של מאות אחוזים. פה חשוב לומר, כי מי שמתכוון לרכוש אביזר מין מאתר מסחר סיני מסכן את בריאותו.

במידה והחלטתם לרכוש בחנות פיזית או אינטרנטית ודרשתם אביזר סיליקון יש לבדוק כי על האריזה עצמה כי אכן רשום סיליקון! מצאנו לא פעם ולא פעמיים כי חנויות פיזיות והן אינטרנטיות משקרות במצח נחושה בעניין זה. וכפי שציינו קודם, גם אם רשום שזה עשוי סיליקון אך החברה שמייצרת את המוצר איננה איכותית סביר מאוד להניח שהסיליקון הינו ברמה ירודה.

lotanvek

New member
חסר משמעות

הדרך היחידה לדעת אם הסיליקון הוא ברמה איכותית ולא סיליקון ברמה ירודה (אם זה בכלל סיליקון) זה לרכוש מוצר השייך למותג מוכר.

olofd

New member
אז איך נגלה שווקים חדשים ?? :)

ועם הרבה כבוד לאירופה , וביקורים תכופים מידי שנה באמסטרדם. אני לא מזלזל בסינים שגם יודעים לייצר איכותי ולא רק זיופים זולים.
&nbsp

lotanvek

New member
תגובה

אני באופן אישי בצעתי בדיקה למאות סמפלים שונים של אביזרי מין סיניים של חברות שונות וכולם מלבד חברה אחת היו שווים משהו. כמו כן, החברה שכן הייתה ראויה למכירה מיצבה את עצמה כמוצר פרימיום כאשר בפועל הוא לא פרימיום - לפחות לא במונחים מערביים.
בתור יבואן אני מעדיף לרכוש מוצרים שלעיתים עולים אלפי אחוזים יותר (משלם פי 10-20 ויותר) על מוצר של חברה טובה מאשר חיקוי סיני. כמו כן, ישנה בעיית הזיופים הסיניים, אך זו בעיה אחרת.
היות ואביזרי מין אינם מוצרים לתצוגה אלא מוצרים שנעשה בהם שימוש פיזי באזורים מאוד רגישים, אין פה מקום לעגל פינות ולנסות לחסוך.
&nbsp

למעלה