טיפ לשמירה על חיי מכונת הכביסה

אופה3

New member
טיפ לשמירה על חיי מכונת הכביסה

תלוי כמה כביסות אתם עושים, אבל יש כאלה שעושים כמעט כל יום מכונה, פעם בחודשיים שלושה לקחת חצי קילו של מלח לימון,ולהפעיל את המכונה, לא צריך את כל הקלגון והבולשיט היקר, זה מנקה הכל ועוד טיפ, המכונה נסתמה, לא סוחבת אבקה או מרכך, שימו מלח לימון, לפני שאתם קוראים לטכנאי, תאמינו לי שזה יחסוך לכם ביקור לפעמים, שסתם עולה כסף בי

orikoko

New member
מרכך מכתים

מכונת הכביסה שלי באמת עובדת שעות נוספות, אבל בתקופה האחרונה קרתה לי כמה פעמי םצופה מעצבנת ביותר. לפעמים, בייחוד כשהמכונה מלאה, המרכך משאיר על הבגדים כתמים כחולים שלא יורדים אחר כך בכביסה. האם לדעתם גם במקרה כזה מלח לימון יעזור או שבכל זאת צריך לקרוא לטכנאי (שבטח יסתכל בידענות, יפלוט איזה שם של חלק שצריך להחליף, ינקוב בסכום של כמה מאות שקלים, יעבוד רבע שעה וילך). המון תודה

orikoko

New member
מקפיצה מתוך מצוקה

שוב יצאה לי כבידה מוכתמת מהמרכך. אולי מישהו!!!!!!!! עזרה!!!!!!!! תודה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

אבא אסא

New member
גם לנו זה היה - דיברתי עם איש

מכונת הכביסה שלי (יש לי כזה) והוא אמר לי להחליף מרכך. חוצמיזה זה תלוי נורא בטמפרטורות- לעלום לא לעשות כביסה כהה מעל 40 מעלות. תאמינו לי... מניסיון...

psa

New member
אוריקוקו ,אולי תנסי את הטיפ עם מלח

הלימון. אם זה לא יועיל ,זה לא יזיק.... אם את רואה שזה ממשיך-תזמיני טכנאי. את לא חייבת לקבל כל מה שהוא אומר.... בהצלחה.

למעלה