טיפ מהעבודה..(מהצבא, יותר נכון..)

צפנתי

New member
טיפ מהעבודה..(מהצבא, יותר נכון..)

מאז שהדרכתי טיולים בצבא נתקעו לי הרגלים שלא עוזבים אותי, טובים בעיקר לקיץ אבל מומלצים בארצינו החמה כמעט כל הזמן: 1. להחזיק כובע רחב שוליים באוטו, וכשמתחילים לתזז ברחובות בקניות עם כובע קש יפה, הרבה פחות מתבשל המוח.* 2. לשתות. אפילו לעבודה במשרד אני לא יוצאת מהבית בלי בקבוק של ליטר של מים קרים או טמפ' בהתאם למצב. כמובן בתוך בקבוקל שווה ועבה ששומר על הקור, ובחורף אפשר בלי בידוד.** . לרוויה!! *אני מחזיקה כובע באוטו, כובע בעבודה, כובע בבית כובע בבית של ההורים. הם מחזיקים הרבה זמן מעמד ואפשר לקנות אותם ממש בזול בכל מיני מקומות, האהובות עלי זה חנויות של דתיות. אני קונה כובע עם שוליים עולים,אבל אחרי הקניה מורידה לו את השוליים וזה הופך לשוס. כובע נגד שמש זה גם יותר טוב לעיניים וכמובן לעור הפנים המבושל של רובינו. **עם הבקבוקל שלכם דק אפשר לתגבר אותו ע"י הכנסת בבקבוק לגרב צמר או כותנה עבה, ואפילו שתיים. אם יוצאים לשטח זה שומר קרח אפילו מעל 12 שעות. בימים שנראה לי לא טעים מים, אני עושה לי תרכיז דיאט של עסיס פטל דיאט. תעשו מה שאתם אוהבים. בלי להרגיש כולנו מתייבשים במזגן, חימום, קירור, 10 דקות בשמש לפה ולשם, ובסוף היום כואב הראש. בניגוד לאכילה, אין כמעט כזה דבר "לשתות יותר מידי", וזה חשוב מאד לשתות הרבה (אבל לא סוכרי, כי זה כבר לאכול, שהרי סוכר זה אנרגיה..) למי שיש בעיות לו או למשפחה של כליות, של דלקות חוזרות בדרכי השתן, ללחץ דם נמוך ולכולם!!

למעלה