טיפ מכבה

טיפ מכבה ../images/Emo59.gif

טיפ מצוין לכל ארוע חתונה דיסקוטק בר מצווה וכו' תמיד יש לי בתיק אטמי אוזניים אפשר לרכוש בסופר -פרם בסוגים שונים אני אוהבת את הסיליקון שמה שתי חתיכות בגודל מתאים לכל אוזן ואני
מלכה רוקדת משתוללת והאוזנים לא מתפוצצות לי

psa

New member
ציפורדרור

אני מאלה שנורא סובלים מרעש. לא פעם חשבתי לקחת אטמים לחתונה (שם זה ממש עינוי וכל מילה מיותרת
). אך, מה אם בכל זאת צריך ל"שוחעוק"(לשוחח+לצעוק ) עם החברים שיושבים על ידך? ממש לא נשמע אותם ...אם הבנת את כוונתי....

מסיבות שהן רק לריקודים לא לדיבורים

את החברים היושב לצדך ממילא אתה לא שומע ולא יכול לדבר איתו כך שאין טעם לנסות -חבל"ז אפשר עם האטמים לשמוע בדרגת "מספיק" עם אני רוצה לדבר עם משהו באופן מיוחד אז אנחנו מתרחקים או יוצאים ואז אני מוציאה את האטמים לקופסא קטנה שיש לי בתיק המסיבות האלה באופן מוחלט לא נועדו לדיבורים וחבל"ז רק ריקודים או ללכת הביתה

psa

New member
ציפורדרור

אני חולקת
. אנשים רבים לא רוקדים וכשיושבים ביחד מנהלים או מנסים לנהל שיחות. ההמלצה ,לנסות לא לשבת קרוב למוסיקה
:O)))).

neko

New member
לגבי האטמים - ממש להפך!

הרבה יותר קל לשוחח עם אטמים, וגם אפשר לצעוק לתוך האוזן (האטמים מעמעמים את הקול אך מוליכים אותו פנימה). (משהו שגיליתי בצבא...
)

לנהל שיחה ברעש כזה ?

משימה בלתי אפשרית הגורמת חוסר הנאה וקשיי הבנה אז אני מראש במצבי ביש כאלה לא מנסה לדבר עם אף אחד סביב השולחן אני פשוט לא נהנת משיחה כזאת אהבתי את תו הסיום שלך

למעלה