טיפ ענק!!!

הדס100

New member
טיפ ענק!!!

היי, אני חדשה כאן, אני חושבת שהפורום הזה ממש חמוד. טוב- לשם הנימוס- קוראים לי הדס, בת 20, חיילת. יש לי טיפ פשוט מצויין: כל פעם מתגלגלים לי מטבעות של אגורות, שקל, או 5 שקלים בארנק וזה ממש מעצבן. קניתי קופה קטנה לפני חצי שנה בערך וכל פעם הכנסתי את הקופה. אתמול כבר לא היה מקום בתוכה, וכשספרתי את המטבעות המיותרים לכאורה, ראיתי שיש שם כמעט 1,000 שקל!!! אז הלכתי וקניתי מלא דברים יפים לחדר שלי- שטיח, פוף, וילונות... כמובן שאפשר לעשות עם זה דברים אחרים אבל זה פשוט שווה. במקום לבזבז את הכסף הזה על שוקולדים ודברים לא בריאים אחרים... יום טוב לכולם!!!!

psa

New member
הדס,ברוכה המצטרפת ותהני../images/Emo140.gifתודה

על הטיפ. אני שמה בתוך צנצנת את ה50 אג' ,שקל ,5 שקלים. אך נעלמים טרם מגיעה ל100 ש"ח.
אין פעם שהכסף הקטן נגמר ואז....

o a k y

New member
הדדדדדס ../images/Emo24.gif

תודה על הטיפ! שימושי מאד! אני כבר מיישם אותו
וד"א.. אני יודע שזה לא ממש טיפ.. אבל למי שנוסע באוטובוס.. תיקהו כרטיסייה! אני למשל קניתי כרטיסיית נוער של שש נסיכעות ה-13:60 ש"ח כאשר כל ניסעה ללא כרטיסייה עולה 4:70 ש"ח. מסקנה = שילמתי כמעת חצי מחיר ואניצ לא צריך להיסחב עם מטבעות וכוכ'.. ועוד משו.. יש את הבקבוקי זכוכית עם הפיקדון של שקל.. אאנשים - אל תזרקו אותם! אל תתעצלו, כשיהיה לכם מספיק תלכו למכולת תחליפו ותקנו גלידות וכאלה - זה סבבה

אבא אסא

New member
../images/Emo45.gif כל כך נכון! עכשיו הורים שלנו

יכולים להגיד לנו "אמרנו לכם" כשניסו ללמד אותנו ש"מרפוטה לפרוטה אפשר לחסוך הון".

itaf10

New member
משקל או 5 שקלים לא הגעתי ל-1000שח

כסף קטן תמיד אני מרוקנת בתוך צלוחית קטנה... אצלי היא מיועדת למשלוח (טיפ) לשירות משלוחים....

shlomi54

New member
../images/Emo8.gif תבואי כל יום ...

אחלה רעיון... שבת - שלום ....

למעלה