טיפ קטן לאמהות שמחפשות כל היום

טיפ קטן לאמהות שמחפשות כל היום

את הזוג השני של הגרב שהלכה לאיבוד לקנות חבילות גרביים באותו הצבע רצוי גם כנ'ל גרביים לבעל החיים נהיים הרבה יותר פשוטים א. תמיד מוצאים את הזוג ב. גרב שנקרע תמיד יש לה מחליפה מידית קל ויעיל לילדים זה ב כ ל ל לא משנה איזה גרביים הם גורבים אפשר גם לקנות צבעים שונים לגדלי גרביים שונים שבת שלום לכולם
ציפור דרור

תירתיר

New member
בעניין גרביים

לעולם לא להכניס למכונה גרב ללא זוג! ולתלות אותם כמובן בזוגות. אם יש בסל הכביסה גרב רווקה, להשאיר אותה שם עד שימצא לה שידוך. וזה מתאים בעיקר לנשים, כי נראה לי שלגברים שעושים כביסה אין סבלנות למיין, והם פשוט דוחפים הכל פנימה...

גרביים זהות לא מחכות לזיווג

תירתיר יקרה גרביים זהות הן פשוט זהות ! אני ממליצה לך בחום לקנות את כל הגרביים באותו הצבע אפשר גם כולן לבנות אין צורך לחכות לבת הזוג של הגרב שהלכה לאיבוד תמיד תמצא לגרב פרטנרית בת מינה
אין צורך לחכות ואין צורך לחפש הגרב שנעלמה כבר תגיע במשך הזמן לסל הכביסה ואם לא ? אז לא! ציפור דרור

ענתש

New member
מממ... מעניין אז איך זה שאצלי בבית

כל הכביסה נכנסת למכונה (לא נשאר כלום בחוץ), כל הכביסה יוצאת מהמכונה ומתקפלת ו... נשארות גרביים רווקות ! לא רק שנשארות, הן הולכות ונצברות (יש לי כבר מגירה מלאה שנצברה ב-4 שנות נישואין - ולאף אחת אין זוג). אמרתי לבעלי שיפסיק ללבוש כל פעם רק גרב אחת
קונה בשתי ידיים את הטיפ של הגרביים הזהות - ראיתי במקרה אצל חברה שלי בבית, שיש לה 3 ילדים גדולים, מגירת גרביים ענקית מלאה בהמוני גרביים - כולן מאותו הסוג (לבנות ספורט של אדידס כאלו). הילדים בבוקר פשוט בוחרים משם ה שבא ולובשים... נפער לי הפה מתדהמה ומייד אימצתי. גאוני !

גאוני אולי אבל לא פרקטי !!!

כי לפעמים הגרביים מתכווצות או חס וחלילה מקבלות צבע ומה אז??? וחוץ מזה מה עם לשנות קצת ? משעממם ללבוש את אותן הגרביים כל הזמן .... אני משתדלת להכניס את הגרביים ביחד - ש"א לקפל את הקצוות אחת על השניה והן יוצאות גם החוצה ביחד.... כמובן שיש לי המון גרביים יחידות אבל אני משתדל פעם בכמה זמן כשאני מסיימת את כל הכביסה למיין הכל להכניס את כל הגרביים לשקית ומה שנשאר אח"כ (וראיתי אחרי כמה כביסות שאין עוד אחת בטעות ) וזורקת.... סה"כ גרביים אפשר גם לקנות בזול .... כמה שזה מרגיז לפעמים - לא שווה את האנרגיה!

תירתיר

New member
שכלול הטיפ-אם כבר...

אז לכל חבר במשפחה לקנות גרביים בצבע מסויים- לאבא כחול, לאמא שחור, לילדה ירוק וכו... אחרת צריך להתחיל להשוות גדלים ולנחש ויש זיווגים לא נכונים.

אימי נהגה לסמן את האות הראשונה

של השם של בעל הגרב במקום נסתר בגרב, למשל על החלק שנוגע בריצפה, בצבעי טוליפ שקונים בחנות למלאכת יד. במקרה של גרביים דומים אפשר גם סימן נוסף מיוחד שמהווה זיהוי לכל זוג וזוג. אות קטנה במקום נסתר טובה לכל פרטי הלבוש, אם יש בני בית בעלי מידות דומות.

שגיא24

New member
יותר פשוט: לקשור את זוג הגרביים

או עם סיכת ביטחון פשוט לחבר ביניהם, או עם אטב, או בכל דרך אחרת להצמיד את הזוג ושבתוך המכונת כביסה הם ישארו גם בזוג. לדעתי פשוט קושרים זה בזה וזהו.

yupy9

New member
ניתן גם

לקנות מן סל מבד שכזה עם ריצ'רץ', ולזרוק לשם את הגרביים, וכשמעמידים מכונה זורקים אותו כך כמו שהוא סגור למכונה- ולא מאבדים שלום... אגב את הסל ניתן להשיג בסופרים הגדולים...

1שרהשיר

New member
אני שמעתי על הרעיון

לחבר כל זוג בסיכת בטחון, לפני הכנסתו לכביסה במכונה. כך לא ילכו לאיבוד.

למעלה