טיפ קטן לאקספלורר

rotema8

New member
טיפ קטן לאקספלורר

אני מתנצל מראש אם הטיפ הזה כבר פורסם כאן בעבר , אני לא מצאתי אותו. באתר הבא תמצאו טיפ שיגרום לאקספלורר שלכם (ורק לאקספלורר) לעבוד תחת משתמש מוגבל . אני עובד כבר כמה חודשים בצורה כזו והתוצאה היא 0 רוגלות במחשב שלי (גם כאשר אני נכנס לאתרים שהשתיקה יפה להם) . שימו לב שבניגוד להמלצות אחרות כאן אתם לא תסבלו מפגיעה בפונקציונליות של האקספלורר וכל האתרים ימשיכו לפעול ללא הפרעה . כמו כן הטיפ הזה מוריד את הסכנה כתוצאה מבעיות אבטחה שיש באקספלורר .מומלץ http://blogs.msdn.com/michael_Howard/archive/2005/01/31/363985.aspx בברכה רתם

p k a k

New member
אם או בלי קשר....

תודה על הטיפ...

Che guevera

New member
בא תלך עוד צעד קטן קדימה

ותנסה להסביר מה בעצם צריך לעשות?? לכאלה שהאנגלית בשבילם היא שפת "אם" ואו לחילופין האם יש אתר כזה בסינית?? שזו שפה שאני שומע חופשי.

uzi2

Active member
אחרי שאני אגמור לכתוב את הספר

שנידבו אותי לכתוב קצת קודם
בקיצור, נמאס לי שמנדבים אותי.

rotema8

New member
בתרגום חופשי

כל מה שצריך לעשות זה להעתיק את השורות הבאות (רצוי מהקישור למעלה ולא מכאן) : Windows Registry Editor Version 5.00 [HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Policies\Microsoft\Windows\Safer\CodeIdentifiers\131072\Paths\{effd8629-e248-4c3c-a06b-c178921c6745}] "Description"="Internet Explorer" "ItemData"="C:\\Program Files\\Internet Explorer" "SaferFlags"=dword:00000000 לשמור את השורות כקובץ עם סיומת Reg ולהקליק פעמים על הקובץ ששמרתם. אבל , וזה חשוב מאוד , לפעמים אתם כן רוצים להריץ את האקספלורר בהרשאות מלאות (כאשר אתם מעדכנים את חלונות לדוגמא . שימו לב שאתם אכן לא יכולים להכנס לאתר העידכונים של מיקרוסופט עם אקספלורר בהרשאות נמוכות) הפתרון הוא להעתיק את הקובץ iexplore.exe לתיקיה אחרת בהארדדיסק (להעתיק ! לא להעביר! ) וליצור קיצור דרך חדש לאקספלורר מהתיקיה החדשה . הקיצור דרך החדש הוא קיצור דרך לאקספלורר בהרשאות מלאות (אדמיניסטור) . לסיכום : יש לכם כרגע שני אקספלוררים במחשב : אחד ללא הרשאות שאיתו אתם תגלשו תמיד והשני עם הרשאות מלאות שאליו אתם תיכנסו בערך פעם בחודש על מנת לעדכן את המחשב שלכם . בברכה רתם

למעלה