טיפ קטן לירקות במקרר

טיפ קטן לירקות במקרר

לרפד את תחתית מגרת הירקות במקרר - במגבת מטבח את הירקות להניח על המגבת כך הם נשמרים יותר טריים לאורך זמן נ.ב לא מומלץ לגזר - אותו אני משאירה מתוך הנילון עד גמר החבילה הגזר אוהב לחות והוא נשאר יותר עסיסי בנילון אבל מה קרה למלפפונים ?? מישהו יודע?? הם מלאים מים ונרקבים כל כך מהר התחלתי לקנות אותם בכמויות קטנות ולעיתים קרובות מה שלא מתאים בכלל לסגנון חיי הדרורי
ציפור

psa

New member
מלפפונים-יסלח לי זה שנתן את הטיפ

הנפלא הזה -פשוט לא זוכרת את כינויו -אך כל הזכויות שמורות לו!!!!! להכניס את המלפפונים לתוך מגבת מטבח (לא נייר) ,לעטוף היטב ,וכל החבילה להכניס לתוך שקית ניילון. המגבת סופגת את הלחות. להחליף מגבת כל כמה ימים.... זה מצליח. לאחרונה לא יצא לי לזרוק מלפפונים!!!!!!!!!!!!

פסה . תודה לך

מהיום אני בנוסף למגבת בתחתית מגרת הירקות במקרר אני מוסיפה מגבת למלפפונים
חן חן ותודה גדולה לך פסתי

psa

New member
בכיף גדול ,אבל אל תשכחי לפני שאת

הולכת לקאנטרי ,לשים אותם גם בשקית ניילון....

bimbo.

New member
אני משאירה את המלפפונים

בשקית ניילון, ומניחה על איצטבה במקרר בשום אופן לא במגירת הירקות. שם מצטברת כל הלחות. הם מחזיקים מצויין

1שרהשיר

New member
איך לשמור על מלפפונים שלא ירקבו

להכניס לקערת פלסטיק עם רשת מלמטה. (יש לטאפרוואר) . להניח על הקערה (כמו ששמים מכסה על קערה) מגבת נייר, מהסוג סנו רב-מגבת, ואז לכסות במכסה של הקערה. וזה עושה נס למלפפונים. הם לא נרקבים בקצב אטומי. והפטנט הזה הוא בזכות אמא שלי. שהיא כבר מעל 50 שנה במטבח, וכל הזמן מחפשת פטנטים להתייעלות במטבח. שיהיה לכם בהצלחה.

למעלה