טיפ קטן ממר אדי מרקס

levinerez

New member
טיפ קטן ממר אדי מרקס

היום בשיחה עם אדי מרקס ותכנון הגעתו לאילת 2005 - כן הוא מגיע - עלתה העובדה כי הטמפרטורה בבלגיה היא כרגע מ י נ ו ס 2 מעלות!!!! שאלתי אותו איך שומרים על חום גוף ברכיבות - בעיקר בכפות הרגלים - הרי אנו כאן ב- 10 מעלות קופאים בתוך הנעליים! התשובה שלו הפתיעה אותי
הוא אומר שבים הכיסויי נעליים לנעל הם שמים נייר עטיפה חום של מתנות או ארגזים וזה מונע מהקור להיכנס לרגל אבל לא גורם לרגל להזיע! לדבריו חימום יתר יגרום להזעה ואז להתקררות הרגל וזה הפתרון האולטימטיבי. לי לא נותר אלה לקום מחר בוקר ולנסות - לא ממש מינוס אבל נראה עם זה עובד - אני אחזור לדווח ארז

avihersh

New member
רכיבת חורף באוסטריה

בטמפרטורה דומה. אני גורב גרבי סקי ומחממי רגלים מעל, וזה מספיק בד"כ. לגבי פלג הגוף העליון גופיה תרמית, וג'קט גורטקס הם הפתרון, וככפות כמובן. רכיבת חורף באירופה מהנה לא פחות, ןאף יותר בשל האתגר המיוחד. באזור הדנובה, ליד וינה פוגשים רק את ה"משוגעים" האמיתיים, וכמובן מרק חום או כוס קפה בסיום. אגב האוייב הגדול של אופני הכביש בוינה, בחורף, הם האבנים הקטנות שהעיריה מפזרת למניעת החלקת מכוניות, ופסי הטראם (רכבת עילית קלה) החלקים והקרים, מנסיון...

טיראן מ

New member
מה חדש ?

מה, לא שמת עיתונים בתוך הנעל בחורף בצבא ? זו היתה תרגולת ליציאה לפעילו לילה בצפון בחורף. עובד מעולה.

cipo 1

New member
מחר בבוקר יהיה סופר../images/Emo186.gif שימו שקיות

נייר או עיתון בנעליים כמו שהינו עושים בחורף ברמה"ג רכיבה נעימה!! עודד

Gad86

New member
../images/Emo113.gifאין ספק !!!

זה הדבר היחידי שעוזר בקור בפרט במהירות מחר ב- 6:00 ננסה את זה מי שרוצה אחי ואני מבית בסרבייה אפקה ת"א לקיבוץ העוגן (כביש 4 )וחזרה. מי שימשיך לישון...לילה טוב

cipo 1

New member
שרדתי את ../images/Emo186.gif של הבוקר אבל היו

רגעים שזה היה ממש אכזרי. הכנסת עיתון לבידוד בית החזה שיפרה מאוד את ההרגשה. באיזור שלנו היו 4 מעלות צלסיוס אבל איזה אוויר שווה כל רגע . שבת שלום !! עודד

למעלה