טיפ קטן שווה בריאות

טיפ קטן שווה בריאות

כשקונים שמן ברור שהכי טוב זה שמן זית אבל לא כל אחד אוהב את טעמו ולכן מומלץ לקנות שמן קנולה שבו אחוז השומן הרווי הוא 5.5 הנמוך יותר מאשר בסוגי שמנים האחרים למשל בשמן סויה אחוז השומנים הרווים הוא 14.8 גם שמן תירס וחמניות מכילים אחוז גבוה של שומן רווי שתהיה לכם קצת יותר בריאות
ציפור דרור

psa

New member
ציפור דרור ,../images/Emo51.gif על הטיפים.

עם הסבון אני עלולה לשכוח שיש בזה אקונומיקה ,משתמשת בזה לעיתים להסרה מהירה של כתם בבגדים...

אחרי שתנסי לא תשכחי

אני בכל זאת חושבת שכדאי לך לנסות יש בזה המון יתרונות וכתם בבגדים אפשר להוריד ע"י חומר מסיר לכלוך מצוורון - של סנו אבל זו הבחירה שלך אני רק יכולה להציע מנסיוני

psa

New member
ציפורדרור כפריקית של טיפים העושים

את החיים קלים יותר ,מוכנה לנסות כל דבר... אני אנסה ,ואודיע בבית על הכנסת הכלור... אגב,אני שוטפת פירות עם מעט סבון כלים ושוטפת היטב... לכן גם עליי להזכר...
בכל מקרה תודה רבה.

psa

New member
אופסי,התכוונתי שאודיע בבית על מנת

ידעו ויזהרו....

מחשבות

New member
כעקרון, לשמן קנולה אותן תכונות כמו

שמן זית, בלי הטעם החזק שלא כולם אוהבים. אני עדיין מתפלא בשביל מה אני קונה שמן זית, אם ממילא אני רק מטגן בו. הרגל מזיק ומציק, שלא לומר, יקר.

שמן זית הוא השמן הכי משובח

למה אתה מצטער על כך שאתה משתמש בו? הוא נפלא לסלטים והוא הכי בריא אז למה?

מחשבות

New member
הוא לא יותר בריא מקנולה.

לסלטים הוא בהחלט לא נפלא אלא אם בא לי להחריב את הטעם של הסלט. עדיף שמן שומשום.

geni1

New member
שמן שומשום עדיף למאכלים מסויימים

סיניים וכו'. הטעם שלו מאוד דומיננטי. אגב,יש למישהו מתכונים עם שמן שומשום?

מרק תירס מדליק ../images/Emo47.gif

קל ופשוט להכנה, מומלץ ביותר הספר של רות סירקיס "המטבח הסיני" עמ' 105 הילדים משוגעים על המרק הזה הטעם של שמן השומשום הוא כפי שאת אומרת, מאוד דומיננטי ולכן צריך לשים מעט בתאבון

יש כאן הרבה מן הטעם האישי

או מן הטעם המשפחתי
רוב המאמרים בנושא אומרים ששני סוגי השמן טובים ובריאים אבל ישנה עדיפות לשמן הזית מבחינה בריאותית אני שולחת לך את המאמרים מצאתי בהזדמנות גם טיפים נוספים לקנית מצרכים שאולי יעניינו את חברי הפורום איך קונים שמן זית חומצות שומן תכונות שמן הזית

למעלה