טיקון החודש

shacharlorod

New member
טיקון החודש

שלום לכל חברי הפורום רציתי בכל אופן להעלות פה נושא: פגשתי מישהי והכרנו והחלטנו יחד לנסות לצאת, לראות אם יש מצב ותבונות להביא את הדברים לקשר שיוביל למערכת יחסים שתבוא לידי ביטוי למערכת של יחסים בינו לבינה . אך הנקודה שאני רוצה להעלות היא רק סוגייה מסויימת והיא: כאשר בא בחור ונפגש עימכן בפגישה הראשונה הבחור לא לוחץ עליכן לכיוון של מיניות או מגע פיזי הדבר בא לידי ביטוי שאותה מערכת יחסים שלנו הייתה כך פחות או יותר: 1. שבפגישה הראשונה לא קיבלת ממנו אף נשיקה (אפילו נשיקה של דודה ) ? 2. בפגישה השניה קיבלתם ממנו נשיקה דודה בלבד הוא לא ניסה ליזום מגע וכיבד אותך באופן מכובד? 3. בפגישה השלישית לא דחף לך עד כה יידים בין המותניים או אזורים כאלו ? 4. בפגישה הרביעית קיבלת את הנשיקה של דודה אבל מעודנת יותר? 5. בפגישה החמישית הוא עדיין מאופק מתנהג אילך בכבוד, איש שיחה מעולה , ולא לוחץ לכיוון 6. בפגישה השישית עדיין לא קיבלת ממנו נשיקה צרפתית.... 7. בפגישה השביעית עדיין הוא לא מתגופף איתך . 8. אין עוד מזמוזים אחרי זה בפגישה התשיעית באה נשיקה צרפתית ............... כמובן זה היה השתלשלות הדברים היה לנו יחד דיון בנושא אמרה לי שמעולם לא פגשה בחור כמוני שהתנהג בכבוד, שלא דחף , לא לחץ העריך ופירגן שאלתי אותה למה היא נשארה איתי....הבחורה אמרה לי שפשוט כל כך סיקרן אותה להבין למה זה קרה כך ולכן היא החליטה להישאר איתי סיפרתי לה שעד כה זה לא עובד שאתה לא נוגע בבחורה אחרי פגישה 5 - 3 אתה נחשב שרוף והבחורה זורקת אותך נשאלת השאלה למה שבחור כמו הנל יוצא עימכם לבליינד או פגישה ומגיע ומסתכל עליך נטו כבן אדם ולא ייצור מיני אפילו פגישה ראשונה ורק משוחח איתך מבלי לחשוב לנשק אותך. אתן נבהלות ובורחות אל תגידו לי שזה נשמע הומו כל התהליך הזה (זה לדעתי לא לעניין) או פשוט שזה גורם לכן להרגיש שאני כמו ידיד אולי רובכם הולכתו ומסיקות אתה אחי הקטן או שאני פשוט לא מעוניין הרי פגשתי אותך כל המערכת הזו באת הבחור רוצה אותך ,(לא רק מהסיבה שהוא רוצה אותך , אלא שהוא באופי כזה) רק 'ניסיתי' לדבר ולהיות נחמד (זה הוא כך במציאות אדיב) אבל מה לעשות אתן תופסות את זה כחלש אופי , בחור נחמד זה משעמם אתכם כי הכל מובן מאליו שם לא תרגישי עקיצות ואתן בורחות מזה ואחר כך מתלוננות ... מה שהכי כואב לי שהבחורות האלו (שנבהלות ורובן כאלו , לא עושה הכללה ,זה המציאות) לא נותנות לבחורים כאלו לפתח קשר עימכן , זה שהוא מכבד אתכן אתן כבר פוסלות אותו בסך הכל לבחור יש כבוד. כבוד עצמי וכבוד לזולת. שמכבד את עצמו ואת סביבתו היות מקרים : אתן מתלוננות שהבחור מתנפל עלי בנשיקות באיזה שלב של הפגישה 4 הוא ניסה לכפות את עצמו עלי. היה איזה פורום שקראתי: שהבחור הג'נטלמן המושלם (שילמתי חשבונות, פתחתי דלתות), אני לא מכוער (בלשון המעטה), אני בחור מוצלח (עובד בהיי-טק,משתכר טוב,מסודר בחיים,מצחיק) ונאדה. אשמח לדון עימכם על פי מספר הפגישות שספרתי לעיל : 1. למה אתן בורחות מבחור כזה 2. למה אתן לא מנסות לפתח קשר 3. למה אתן רואות בו חלש אופי 4. בכל אחד מהשלבים בואו נאמר שניפגשת עימו פעמיים בשבוע כלומר תהליך של חודש , חודש וחצי והבחור לא שכב אתכן אתן חושבות שמשהו לא בסדר אצלו. שאלה האחרונה 5. לא מעוניין בתשובה לומר 'זה לא אני' , אלא רוצה לדעת אם אתן נפלתם על בחור שבפגישה 5 לא דחף ידיים או ניסה לנשק צרפתית האם העפתן אותו לעזעזל ? כל טוב סוף שבוע טוב

דנה551

New member
טייקון החודש

אף פעם לא חשבתי להעיף מישהו בגלל שבפגישה מס' 5 הוא לא "דחף ידיים". אני חושבת שאתה "מנתח" ו"ממספר" יותר מדי את הפגישות שלך ומתייחס אליהן כמו אל מבצע מפורט לשלבים. תזרום, תזרום ועוד פעם תזרום. אני אישית אוהבת בחורים נחמדים, אדיבים ומנומסים שמכבדים את עצמם ואת הדייט שלהם ובכלל יש להם כבוד לאדם באשר הוא. ובקשר לפאן המיני הוא יגיע לבד וזה לא משנה מתי הוא הגיע בדייט מס' 2,3,4 או 5. כשתהיה בינכם כימיה משותפת אז זה רק טבעי שתרצו להרגיש מחוברים גם פיזית. והחיבור הזה לדעתי מגיע רק אחרי שהכרתם ויצאתם וביליתם יחד קצת כך שאתה נורמלי לחלוטין בהצלחה...

niva99

New member
גם אני בדעתה של דנה.

אין מצב להעיף מישהו בגלל התחשבות. השאלה היחידה שעלתה בראשי כשקראתי את הפוסט היתה-האם זו מאין תוכנית מפורטת שאתה מביא מראש איתך-או שאתה גם זורם לפי הבחורה שניצבת מולך, ולפי מצב העניינים.(הכוונה לכימיה שנוצרת ביניכם). כי כל העניין שאתה מכבד את הבחורה ואינך to pushi זה ראוי להערכה בימינו אך האם הדבר אינו הופך לטרחני? (כי הרי הכל שאלה של מינון). טיפ קטן-כוונותיך רצויות. רק תדאג לכך שהביצוע יהיה "חכם".(בקיצור צריך להיות רגיש ולקרא את המפה).

למעלה