טיקסטור עצמים

אוקה

New member
טיקסטור עצמים

שלום לכולם! אשמח אם מישהו יסביר לי את הפעולות שנעשו כדי ליצור דבר כזה. תודה:)

what212

New member
לא בטוח טיקסטור

נראה לי שבמקור התמונה הייתה צבעונית ופשוט השתמשו בכלי הספוג (sponge) כדי להפוך את כל הרקע (הכל חוץ מהמכונית) לשחור לבן. או שפשוט צבעו לאט לאט חלק חלק עם המברשת על מצב צבע (color). עדיף לבחור את האזור שאותו רוצים לצבוע כדי שיצא יותר מדוייק ורק אז להתחיל להשתמש במברשת.

izackv

New member
אם הסתכלת בשרשור שהפנו אליו

ואם אתה מכיר עבודות קודמות של הבחור, אז די ברור שמדובר בתמונה שחור לבן רגילה (שגם מצורפת לשרשור!) שפשוט הוסיפו לה קצת צבע והרבה טקסטורה (הדגל שמצוייר על המכונית) גם אם התמונה המקורית הייתה צבעונית והוסבה לשחור לבן, עדיין בתמונה המקורית לא הופיע שום דגל על המכונית. הוספת ציור הדגל על הרכב הרבה יותר מעניינת מאשר הוספת הצבעים לתמונה. ולדעתי על זה הייתה השאלה המקורית. (גם אני אשמח למדריך קצת בנושא)

mmore

New member
לא מסובך

1. לוקחים כל סמל או צורה ומוסיפים אותה כשכבה מעל הצילום הרצוי 2. לאחר שמממקמים את הסמל, מקטינים או מגדילים וחותכים או מוחקים היכן שצריך 3. משחקים עם תכונות השכבה העליונה למשל DARKEN במקרה הזה, קצת מלח ופלפל וזהו.. מצרף צילום של מרכיבי התמונה אפילו הרבה יותר פשוט מההסברים של איזקיס על ה DPI

izackv

New member
תודה על ההסבר

בתמונה המקורית ה"דגל" הותאם לכיוונים של המכונית. אני מניח שזה נעשה על ידי גזירה וסיבוב פרספקטיבי של כל חלק כך שיתאים לדופן במכונית שהוצמד אליה...

mmore

New member
כן ואפשר גם

במקומות בעייתיים פשוט לצייר ולהשלים את הצורה, זה יותר קל לדעתי. רק צריך לדגום את הצבע כדי שיצא זהה. ושתסלח לי המלכה על מה שעוללתי לדגל

למעלה