טירה מגלה הכל על העונות!!!!

iqiqiq

New member
טירה מגלה הכל על העונות!!!!

טוב אז כולם יודעים שלטיירה יש תוכנית אירוח משלה("the tyra banks show") ולפני תחילת עונה 10 היא עשתה מין תוכנית לקט ענקית של כל העונות מ1 עד 9 והיא הזמינה בנות מהתוכנית היא סיפרה על כל עונה דברים שהיא עברה באותה תקופה,דברים שהיא אהבה וגם שהיא לא האהבה אז אני יצוטט ואתרגם את טיירה על הדברים שהיא אמרה על כל עונה!!! אני יעשה את זה בסדר שהיא התחילה מעונה 9

iqiqiq

New member
טיירה על עונה 9!../images/Emo58.gif

טוב ככה היא התחילה... טוב אז כולכם יודעים שאנחנו לא מזמן סיימנו לשדר את עונה 9 היא הייתה עונה נורא פופלרית והיא הייתה מלאה בהרבה כאוס זה פשוט היא משוגע לבסוף סלישה זכתה ליות הזוכה ה-9 היה הרבה תשומת לב בעיקר על כך שביאנקה אמרה לסלישה שהיא על הגבול להיות פולס סייז ואישיות התנגשו כשביאנקה צחקה על המוגבלת של הת'ר לאחר מכן טיירה ערכה ראיון אם ביאנקה והת'ר ביחד וטיירה אמרה לביאנקה שהיא ידעה שהיא מתנהגת ככה ואם היא הייתה יודעת מזה היא לא הייתה מגיעה כל כך רחוק בתחרות כמו שהיא הגיעה באמת ואז טירה שאלה את הת'ר מה היא חושבת על ביאנקה והיא אמרה שהיא מאוד מודה לביאנקה על כך שהיא לא התיחסה עליה אחרת כי יש לה נכות כלשהי והיא אמרה שביאנקה היתחסה עליה כמו שהיא היתחסה לכל אחת אחרת (כן בביצ'יות)

iqiqiq

New member
טירה על עונה 8../images/Emo58.gif

בעונה הזאת היה הרבה הרבה דרמה והפעם זה היה אישי זה היה באוסטרליה שם אני בעצם דיגמנתי בשביל התוכנית וגם שם פורסמו התמונות של התחת שלי בבגד ים , מה שגרם לי לשדר את התוכנית "So What" בטוק-שואו שלי ג'סלין ,שניסה בפעם השעברה ללא הצלחה,לא נתנה לזה לעצור אותה היא גרמה לנו להכיר בא בתור הטופ מודל הלטינית הרשונה אבל מי יכול לשכוח את ג'אל כשהיא נזרקה לבריכה ע"י 50 סאנט לאחר מכן טיירה דיברה אם ג'יאל בתוכנית

iqiqiq

New member
טיירה על עונה 7!!

עונה 7 הייתה מלאה בדקירות בגב והתמוטטויות רגשיות מה שלא ידעתם זה שבתצוגת האופנה האחרונה היינו צריכים להחליף את המעצב הפיתרון היה מיוחד שמלות כלה שהצילו אותנו זה היה קרב הבלונדיניות בין קרידי למלרוז אבל זו הייתה קרידי שיצאה מנצחת הנה סוד! אני לא אהבתי את מה שעשו בשיער של שתיהם ואת השמלות שלהם לא היה אהבה בין מלרוז לאנצ'ל ולבסוף אנצ'ל נתנה לחוסר הביטחון שלה להשתלט עליה טיירה דיברה לאחר מכן עם אנצ'ל בתוכנית

iqiqiq

New member
טיירה על עונה 6!!!

אנחנו כל הזמן מנסים לעלות את המתח בטופ מודל בעיקר בעונה 6! מה שהצופים לא ידעו זה שבית הדוגמניות בעונה 6 היה מוכר גם בתור "בית ההדילה השחורה של הוליוד" שם הרצח המיתולוגי של השחקנית אליזבת שורט שידועה גם כ"הדיליה השחורה" חיה אנחנו טסנו לתילאנד מה שהיום המקום הכי אהוב עלי מכל המקומות שביקרתי עם הטופ מודל למרות שדניאל הצליחה להיות הזוכה ה-6 ג'אוני היתה תמיד קרובה להיות לזכייה בעיקר גם עם החיוך המנצח שלה לאחר מכן טיירה רייאנה את ג'אוני

NP16

New member
טיירה כמעט ומודה שלג'ואני הגיע לזכות../images/Emo6.gif

mikmikonet

New member
יו! יש קישור לחלק הזה במקרה?

ראיון עם ג'וג'ו

iqiqiq

New member
טיירה על עונה 5

עונה 5 הייתה מלאה בחילוקי דעות והתפתחויות לא צפויות ניקול הביסה את ניק בסיבוב הזה של טופ מודל (ומה נסגר עם השיער שלי בגמר?) מי יכול לשכוח כאשר המתחים גברו בין קים לברי בגלל לאחר מאשר חטיף גרנולה!!! כן חבר'ה על חטיף גרנולה

iqiqiq

New member
טירה על עונה 4

אני הייתי בכל כך הרבה לחץ בעונה 4 אני הייתי כל כך עסוקה אני עשיתי את עונה 4 ואני התחלתי את הטוק שואו שלי באותו זמן החיים שלי היו משוגעים כמעט היה לי התמוטטות עצבים אתם יודעים על מה אני מדברת להנחות 2 סדרות באותו זמן הטישו אותי הנה סוד שלא ידעתם היו הרבה ימים שהיניהלתי ישיבות שלמות במיטה שלי נאימה הביסה את קיליין וזכתה בתואר הזוכה ה-4 מי יכול לשכוח את רבקה כשהיא התעלפה או את מישל עם מחלת העור ששיגעה את כולם לאחר מכן טיירה ריאנה את מישל בתוכנית

למעלה