טירון ירה במפקדת??

אריק 17

New member
טירון ירה במפקדת??

שמעתי באחד הפורמים שחייל בטירונות חיר ירה במפקדת שלו האם זה נכון ??????? כפי שאומרים הוא הכרחיח אותה לעשות לו שכיבות סמיכה ולרדת למצב 2 והיא עשתה את זה האם זה נכון ???

saritush

New member
תגובה..

אני לא בטוחה לגבי זה שהוא ירה בה, כי זה לא היה כתוב בעיתו, אבל היה כתוב שהוא ירה באוויר או משהו כזה, והכריח אותה לרדת למצב 2.. יותר מזה אני לא יודעת, חוץ מזה שהיה גם כתוב שיש לו בעיות..

תקשיב-

הוא לא ירה בה,הוא ירה באויר ואכן...הכריח אותה לעשות שכיבות שמיכה.. סתם אידיוט.

alnet

New member
מכיוון שזה קרה בבסיס שלי

טירון ממורמר הגיע לבסיס אחרי שהשתחרר מהכלא ושתה קצת לפני זה, בא למפקדת הפלוגה ואמר לה לעשות שכיבות שמיכה תוך כדי שהוא מכוון אליה רובה טעון. היא התחילה לדבר איתו והוא רוקן את המחסנית באויר.

IMATKAL

New member
הטירון הזה חוצפן!!

להכריח את המפקדת שלך, ולא סתם מפקדת, מדובר במ``פית בדרגת סגן(!) לרדת למצב 2 ולעשות לו שכיבות סמיכה זה חוצפה ממדרגה ראשונה.. B-() ולא פלא שהעיפו אותו מצה``ל...

THE-SORCERER

New member
כל הפרטים- הייתי שם.

מכיוון שהייתי גם אני בטירונות הזו-02 איתו (אם כי לא באותה פלוגה- פלוגה שרובה נהגים צבאיים), הסיפור כזה- הוא חזר מהכלא, בדרך שתה בקבוק וודקה שלם, נסע עם עוד אחד, וסיפר לו שהוא מתכוון `להראות למפקדים מה זה טירונות`, הם הגיעו לבסיס, זה שהיה איתו לא הספיק לדווח, וכבר ההוא לקח נשק של משהו שהשאיר אותו בשמירה כי הוא היה בשירותים (השומר לא יודע של מי הנשק), היתה שם גם מחסנית, הוא פנה למפקדת הפלוגה, צעק לה שתיפול לשכיבות שמיכה וירה צרור לאויר באוטומט (אחרי שהיא סירבה, וניסתה להרגיע אותו). כשסיים, המ``פ ועוד סמ``לים שהיו שם אסרו אותו בעודו מנסה לרוץ (בלי הנשק) לגדר. אגב, נותר עוד כדור אחד. איך הסיפור הזה בכלל התפרסם? הוא היה בעיתון? (אני, כאמור, הייתי בטירונות). עוד שאלות?

אריק 17

New member
שמעתי על זה ב ...

באחד הפורמים והיתה גם כתבה באחד מעיתוני האינטרנט להלן הקישור: http://www.news-israel.net/articles/index/index122.html

למעלה