טירונות, אנשים, טירונות....

segala

New member
טירונות, אנשים, טירונות....

אוקיי אז הגיוס עוד שבועיים בדיוק, ואז חודשיים של טירונות. מה צריך בכלל להביא מהבית לטירונות? (כלומר, חוץ ממה שמקבלים בבקו``ם) - ואני מדבר על טירונית 03....

הנה עבודת תחקיר בנושא.

אני כבר איזה חודש עושה עבודת תחקיר שמורכבת בעיקר מתחקור החברים שלי שגויסו לפני איזה חצי שנה. מה צריך להביא לגיוס? אז ככה: חולצות: בבקום אתה מקבל 3 חולצות טריקו. תיקח איתך עוד 4 ירוקות (באופן עקרוני צריך שיהיו לך איזה 12 אם אתה מחליף כל יום אבל לבקום 4 חולצות יספיקו כי בשבוע הראשון אתה בטוח חוזר הביתה. בנוסף לזה תקנה איזה חולצה לבנה אחת, כי עם המדי א מקובל ללכת עם לבנה מתחת. חולצות ארוכות אל תקנה הרבה. רנה איזה אחת שניים למקרה שתהיה לך שמירה בלילה. בנוסף לזה קח עוד איזה חליפת טריינינג לשינה. נהיה דיי קר באוהלים האלה בלילה. מכנסיים: מכנסי ספורט למד``סים אתה מקבל בבוקם. וחוץ מזה אתה כל הזמן עם המדים. אז רק עם אתה רגיש לקור בטירוף (או סתם ליתר ביטחון) תביא גם גטקס, אל תצחק, הרבה שישנים עם גטקס. פשוט חבל לבזבז 6 שעות שינה על דבר מטומטם כמו קור. גרביים: צמר - עדיף לחורף, מחמם יותר כותנה - עדיף לקייץ, יותר אוורירי אתה מקבל בבקום 9 גרבי צמר. בדיוק מתאים לקייץ הקרב. אבל אתה תרצה להוסיף לזה עוד איזה 3 גרביים, כי לרוב אתה תסגור 12 בבסיס. ולמסעות אתה בטח תעדיף ללבוש שני זוגות גרביים.(תחסוך על הגרביים המיוחדות למסעות, זה בולשיט הכי גול שיש, עדיף שני גרביים) תחתונים: נכון שאתה פשוט אוהב את ההרגשה האוורירית שהבוקסר מעניק לזוג אשכיך בעודם נעים שמה כאילו אתה לא לובש תחתונים? מה לא?! אז כדאי שתתרגל לזה. ומהר! כי אם תלבש תחתונים רגילים אתה תפתח שפשפות שלא מהעולם הזה. בבקום אתה מקבל שלושה זוגות של תחתונים שבלי להעליב, אפילו סבא שלך לא היה מאיז להתהדר בהן. (לבנות ענקיות כאלה*) אז תביא איזה 7 תחתונים איתך לבקום ותקנה איזה 12. כי אם לא תחליף את התחתונים יום יום (איך חבר שלי ניסח את זה בדיוק) אתה תקבל פיטריות כל כך גדולות שיש עליהן פיטריות משל עצמן... תכשירים נוספים: משחה נגד שפשפת - אני צריך להוסיף??? טלק - למה לא למנוע את השימוש במשחה??? פנס - כדי לראות מה אתה עושה בשעת ת``ש. אולי תרצה לחרבן בחשכה??? מצית - בשביל השיפצורים וזהו, חביבי, נראה לי שסיימנו. עכשיו אם תצליח להכניס הכל לתוך תיק קונבנציונאלי תחזיר לי הודעה, זאת הבעיה שעליה עדיין לא התגברתי. לאן אתה הולך? ביסל``ש ב 26 ? כי גם פני מועדות לשם... בתאריך הזה... אבל לא נורא יהיה בסדר...

tsaviel

New member
קבל ח``ח על התחקיר!!!!!

אחלה סיכום, הייתי רוצה להוסיף מכונת גילוח ברמה כי עם סכין לא מסתדרים אף פעם ועם מכונה ב100 שקל אוכלים הרבה חרא!

ואללה, באמת שכחתי את מכונת הגילוח

או קיי, אז הנה ניספח נוסף(ותודה לך צביאל על ההערה): בבקום אתה מקבל 3 סכיני גילוח מסוג מאך 3. סכינים דיי טובים, (עם 3 להבים) אבל ככה: להתגלח בסכין זה לא דבר מומלץ כי יש כל בוקר תור של בערך 50 איש על שניים וחצי כיורים תוך 5 דקות. אז ככה שאלא אם המצב שלך הוא כמו שלי (זאת אומרת שמכונות גילוח לא משנה כמה טובות גורמות לך לגירוי בלתי נסבל בעור) כדאי לך להצטייד במכונת גילוח איכותית. (ואל תתפתה להזמין את האלה שעולות 25 ש``ח, כי סמוךף עלי, אני מכרתי כאלה, וזה פשוט זבל... עדיף להעביר מכסחת דשא על הפנים)

Dr.Drek

New member
תוספות אולטרא חשובות!

טוב... אז כל הכבוד לעכסן המצוי שעשה תחקיר כל כך טוב ואיכותי!!! כולם הידד לעכסן המצוי. אבל עכסן יקר זה שכח מספר דברים: 1.אסלניות - כן.. כן...אחרי יום אחד...השירותים של הפלוגה שלכם יראו כמו מחראה של פרות...ועדיף איכשהו להגן על הישבן מכל מיני צרות...בעיקר כי מנקים רק בבוקר שאחרי...וגם אנחנו אלה שמנקים...אז תחשבו שוב על רמת הנקיון של האסלה עצמה... 2.חוט שפצור...והרבה...מאוד מאוד הכרחי....(תקבלו קצת בשקית השחורה והקסומה...אבל הם נגמרים מהר...תראו שאחד התחביבים הוא לשרוף אותם). 3.איזולירבנד שחור (אילו שאינם פרסים בלשון המעטה..ואוהבים לבזבז...יש איזולירבנד חבלה שיחזיק לשנים.....אבל יקר בטירוף...לכו על הרגיל). 3.שפצור לדיסקית...לאלה שרוצים להיראות נורמלי ולא עם הכיסוי המעפן שמקבלים מהבקום. 4.נייר טואלט...אמנם מספקים ....אבל מעט ויותר חשוב...מאיכות שמשייפת את התחת...ראו הוזהרתם... 5.כפפות (דקות....שאפשר לתפעל נשק איתם אחרת יהיו אסורות)וכובע צמר שחורים למי שקר לו בלילה בידיים... 6. גולת הכותרת - משחת נעליים........הדבר שנגמר מאוד מהר....כי לרוב כולם משתמשים מכולם....ותראו שזה נגמר בטירוף....אפשר גם מברשת נעליים כי לפעמים לא מקבלים ואם כן היא קטנה מאוד (אבל לי היא הספיקה) 7. דברים למקלחת ....כאילו שמפו, סבון, משחת שיניים, ומברשת שיניים...איכשהוא שומרים על הגיינה בטירונות....אני לפחות כמו ג`רי מסיינפלד מאוד הקפדתי...אבל היו איתי גם אנשים שפשוט לא התקלחו שבוע...ומאוד נהנהתי לישון איתם ועם הזבובים שעליהם... 8.לגבי גילוח: לי יש את המאך 3 שאיתו אני מתגלח בלילה...ובבוקר לפני המסדר גלח``צ מעביר ויש עם מכונת גילוח....גיליתי שזו השיטה האידיאלית. אגב הזהרה לחסרי המכונות : שתגיעו לשטח...תצטערו על זה....המים הקרובים הם מאוד רחוקים וקרים....ולכן רק מכונות בשטח... זהו....אם יהיה לי עוד משהו אוסיף.... מקווה שעזרתי...................בהצלחה כפרות.

הודעה כשירות לציבור.

אל תאמינו לדוקטור דראק. הברנש אמנם נראה תמים. אבל תאמינו לי, אני מכיר אותו, ומבפנים הוא חיה! מה זה חיה? הוא פשוט רוציייח! הוא עוד ירצחחחח את כולאאאנו!!!! (הודעה זו אמנם נתנה כשירות לציבור אך אין לקחתה ברצינות. למען האמת הדוקטור הזה הוא אחד מאבני היסוד שעליו ביססתי את עבודת המחקר. גם הוא כמו אחרים טובים ורבים נטשו אותי כמלש``ב בדד בדד לבדי באזרחות.... וכן אני נוטר לו על כך טינה רבה!)

יופי... באמת יופי!

כאחת שמכירה את שני הנל``ים האימבצילים (חשוב לציין), אני מציעה מחוכמתי הנרכשת, וממליצה - אנא, התעלמו מהגיגיהם הטיפשיים והשטותיים. נ.ב.: עכסן יקר, עכסן חביב - תתגייס כבר אינעל רבאק! דוקטור חביב - קודם תרפא את עצמך ואח``כ תהיה דוקטור (ואני מתכוונת הן פיזית והן מנטלית)

תגובתו של נ``ל אימבציל מספר אחד

שלום לך פזמניקית חולה (כנראה בשיכלך...) שאלתי אליך היא פשוטה. מה לעזאזל הבעייה שלך איתי????????? אני אפילו לא מזהה אותך. למען האמת אפילו לא הייתי משתין לכיוון שלך. (טוב אולי את זה כן הייתי עושה...) וד``א מישאלתך התגשמה, כי, ינעל רבי, אני באמת עוד מעט כבר מתגייס. ועד אז, פזמניקית חולרה שכמותך, מי ייתן וירקב לך השכל. באהבה רבה בחום ובהבנה עמוקה שלך העכסן המצוי (אינשאללה אחד מהם יכיש אותך יום אחד...)

עכסן חביב

עכסן חביב! אני לעומת זאת מכירה אותך דיי טוב! ובאמת הגיע הזמן שתתגיס וזה מה זה לא יפה המשאלות שלך כלפיי ודבר נוסף יא פעור שכמוך אני במערכת כבר הרבה זמן וכדי שתחלוק קצת כבוד, כי אמ\חרת ברגע שרגלך תדרוך בבקו``ם אשים אותך במעצר כי זה מה שאנחנו הפזמניקים יכולים לעשות ללא פזמניקים כפי שידוע לך !!! אז שים מחסום לפיך,הא? וד``ש לגן חיות שבבית שלך

או קיי, פזמניקית חולה.

עכשיו זה כבר מתחיל להיות מעניין. מאיפה בדיוק את מכירה אותי? מהודעות בפורום? או מהחיים הקצת יותר אמיתיים? וחוץ מזה. העובדה שאת פזמניקית עד כמה שאני יודע, מקנה לך כל מני זכויות (פחות שמירות, פחות טירטורים), אבל הזכות להפוך לאלוהים ולשלוח חילים לכלא.... נראה לי שמישהו מאיתנו לוקה קצת במגלומניה... אז בכל מקרה, מקווה שלא תקחי יותר מדי ברצינות את מה שאמרתי, כי כמו שאמרתי אני לא מכיר אותך. אבל אחרי הכל את היית הזאת שהתחילה לרדת לפסים אישיים. וד``א, גן החיות מוסר ד``ש בחזרה...

segala

New member
תודה רבה....

קורס קצונה יעודי בחיל קשר.... מה איתך?

למעלה