הנה עבודת תחקיר בנושא.
אני כבר איזה חודש עושה עבודת תחקיר שמורכבת בעיקר מתחקור החברים שלי שגויסו לפני איזה חצי שנה. מה צריך להביא לגיוס? אז ככה: חולצות: בבקום אתה מקבל 3 חולצות טריקו. תיקח איתך עוד 4 ירוקות (באופן עקרוני צריך שיהיו לך איזה 12 אם אתה מחליף כל יום אבל לבקום 4 חולצות יספיקו כי בשבוע הראשון אתה בטוח חוזר הביתה. בנוסף לזה תקנה איזה חולצה לבנה אחת, כי עם המדי א מקובל ללכת עם לבנה מתחת. חולצות ארוכות אל תקנה הרבה. רנה איזה אחת שניים למקרה שתהיה לך שמירה בלילה. בנוסף לזה קח עוד איזה חליפת טריינינג לשינה. נהיה דיי קר באוהלים האלה בלילה. מכנסיים: מכנסי ספורט למד``סים אתה מקבל בבוקם. וחוץ מזה אתה כל הזמן עם המדים. אז רק עם אתה רגיש לקור בטירוף (או סתם ליתר ביטחון) תביא גם גטקס, אל תצחק, הרבה שישנים עם גטקס. פשוט חבל לבזבז 6 שעות שינה על דבר מטומטם כמו קור. גרביים: צמר - עדיף לחורף, מחמם יותר כותנה - עדיף לקייץ, יותר אוורירי אתה מקבל בבקום 9 גרבי צמר. בדיוק מתאים לקייץ הקרב. אבל אתה תרצה להוסיף לזה עוד איזה 3 גרביים, כי לרוב אתה תסגור 12 בבסיס. ולמסעות אתה בטח תעדיף ללבוש שני זוגות גרביים.(תחסוך על הגרביים המיוחדות למסעות, זה בולשיט הכי גול שיש, עדיף שני גרביים) תחתונים: נכון שאתה פשוט אוהב את ההרגשה האוורירית שהבוקסר מעניק לזוג אשכיך בעודם נעים שמה כאילו אתה לא לובש תחתונים? מה לא?! אז כדאי שתתרגל לזה. ומהר! כי אם תלבש תחתונים רגילים אתה תפתח שפשפות שלא מהעולם הזה. בבקום אתה מקבל שלושה זוגות של תחתונים שבלי להעליב, אפילו סבא שלך לא היה מאיז להתהדר בהן. (לבנות ענקיות כאלה*) אז תביא איזה 7 תחתונים איתך לבקום ותקנה איזה 12. כי אם לא תחליף את התחתונים יום יום (איך חבר שלי ניסח את זה בדיוק) אתה תקבל פיטריות כל כך גדולות שיש עליהן פיטריות משל עצמן... תכשירים נוספים: משחה נגד שפשפת - אני צריך להוסיף??? טלק - למה לא למנוע את השימוש במשחה??? פנס - כדי לראות מה אתה עושה בשעת ת``ש. אולי תרצה לחרבן בחשכה??? מצית - בשביל השיפצורים וזהו, חביבי, נראה לי שסיימנו. עכשיו אם תצליח להכניס הכל לתוך תיק קונבנציונאלי תחזיר לי הודעה, זאת הבעיה שעליה עדיין לא התגברתי. לאן אתה הולך? ביסל``ש ב 26 ? כי גם פני מועדות לשם... בתאריך הזה... אבל לא נורא יהיה בסדר...