טירונות גבעתי

avipe

New member
טירונות גבעתי

אז לבסוף אני ככול הנראה הולך לגבעתי... אז אם למישהו יש מספר פרטים להביא לי למשל איפה הטירונות ובכלל איך הולך שם הכול ומה קורה בחטיבה הזאת אז אשמח מאוד....

benayun

New member
בסיס הטירונים של גבעתי

נמצא באזור באר שבע זה מה שאני יודע

Springy

New member
נכון

הבסיס נקרא קציעות והוא אכן נמצא שעת נסיעה מבאר שבע. אין לי מושג לגבי הטירונות עצמה.

אמיר גל

New member
ל-AVIPE

בתור אחד שכל המשפחה שירתה שם אני יכול להגיד שהטירונות שאתה עובר שם היא בדיוק אותה טירונות של החטיבות עושות (05) ואז אתה ממשיך באימונים של כמה חודשים ברמת הגולן ואז אתה הולך לשטחים לגבול הצפון בכל בסביבות ה-5 חודשים אבל בגלל מה שקורה בשטחים אז עד היום אחי שמשרת שם נמצא גבעתי בכל עזה כבר 8 חודשים מקווה שעזרתי אמיר.

avipe

New member
מישהו אמר.....הגיוני?

חבר של אחותי משרת בפלס"ר גבעתי והוא אמר לה שבגלל המצב בסטחים החליטו שמחזור הגיוס הקרוב (זאת אומרת ..אני..) הולכים לעשות להם טירונות מקוצרת של חודשיים שלושה ואז ישר לקווים ואבט"שים ורק מאוחר יותר ימשיכו את ההכשרה... מישהו יודע אם זה נכון? אם כזה דבר הגיוני?

אמיר גל

New member
הגיוני בהחלט כי...

גבעתי נמצאים בעזה והם יצטרכו חיילים נוספים וכבר היה כמה פעמים שהטירונים הלכו לשטחים ואח"כ המשיכו את האימונים לכן זה הגיוני בהחלט. אמיר.

גבעתי

New member
קציעות

ככה קוראים לבסיס האם של גבעתי, קציעות. וזה אחרי באר שבע. הטירונות שלהם היא אותו הדבר כמו כל חטיבה אחרת פרט לנח"ל למה הם דפוקים.

למעלה