טירונות מתנדבים

notish

New member
טירונות מתנדבים

היי,

שאלתי בעבר ואני שואל שאלה דומה, אבל אני שואל שוב :

א.בסיס הטירונות הוא תמיד בה"ד 7 בצריפין? אין משהו באזור אחר?

ב. אם אני אחליט שאני נשאר לישון בבסיס בכל חמשת ימי הטירונות, איזה תנאים יש שם ?סבירים ? אפשר להשאר לישון שם ?מה התנאים ? יש מה לעשות בערב?

ועוד שאלה : המתנדבים מתגייסים ביום חמישי , מתחיילים בבקו"ם וחוזרים הביתה וסופ"ש ,ואז ביום ראשון הם מגיעים לבסיס הטירונות ?איך זה הולך?

כל אינפורמציה תעזור לי .

תודה מראש .

liavavraham

New member
היי

המיקום הוא לא קבוע, כל הזמן זה משתנה. בגיוס המתנדבים האחרון, שהתקיים ב-2.5, הטירונות נערכה בבה"ד 6 בצריפין.

סביר להניח שהתנאים שם טובים, חשוב לציין שהלינה היא על בסיס מקום פנוי.

בדיוק, יום חמישי הוא בעצם יום הגיוס, באותו יום עוברים את שרשרת החיול (קבלת חיסונים, מדים, ציוד וכ'ו). וביום ראשון כבר תגיעו לבסיס הטירונות. יסבירו לכם הכל ביום הגיוס, לאן ומתי להגיע.

מידע נוסף אפשר למצוא במאמרי הפורום, תחת לשונית "כלים ומידע" בראש הפורום.

שיהיה המון בהצלחה!

notish

New member
תודה

תמיד המיקוםהוא באחד מבסיסי צריפין ?אין במחנה 80 או במקום אחר?לא קל להגיע כל יום לצריפין. אחותי שרתה שם חלק מהזמן, ולא היה כלכך נוח להגיע . האוטובוסים מלאים ואיטיים,ואת ההורים אני לא רוצה להטריח ....
אולי ידוע לכם אם יש מיקום אחר במרכז הארץ ?

notish

New member
לא , כלומר לא מגיעה לי שינה, אבל הייתי

רוצה מאוד להשאר לישון שם ולחסוך את הנסיעות .

battlefield

New member
אם הבעיה שלך היא תזונתית

כלומר בעיה במעיים\בקיבה, אז הייתי מציע לך לחזור כל יום הביתה ולא לאכול שם, כי האוכל על הפנים ואני עשיתי שם טירונות רגילה וקורס של 4 חודשים חחחחח
אבל אם הבעיה לא קשורה לאוכל, אז תבקשי לישון שם.

88roy

New member
היי,

א. הטירונות שלי נערכה בבה"ד 7. כמו כן שמעתי על מקרים שטירונות מתנדבים התקיימה בבה"ד 12.
ב. לינה בבסיס אפשרית עבור מי שגר צפונית לחיפה, או דרומית לבאר שבע, כמובן שיש מקרים חריגים שמאפשרים גם למי שלא נכלל בקטגוריה זו. הלינה בבסיס סבירה ביותר, חדרים נוחים עם מזגן. בעיקרון היום מסתיים בשעה 17:00 למי שלא נשאר לישון בבסיס. החל מהשעה חמש מתקיימת הסברה בנושא שהסגל בוחר להעביר, או מד"ס.
אני התגייסתי ביום חמישי, וכפי שהוזכר בהודעות קודמות, ביום זה נעשה שרשור חיול, כאשר בסופו אתה מקבל הסבר קצר על יום ראשון. היכן עליך להתייצב ומתי.

בהצלחה !!!!

נ ו ע ה 12

New member
רק מוסיפה - יש עוד אפשרויות מלבד 7/12.

היו גם מקרים שהטירונות התקיימה בבה"ד 11 או 20 וכו'... זה לא קבוע, פשוט בבה"ד כלשהו בצריפין שיש לו את היכולת "לארח" את הטירונות הזו למשך השבוע המדובר.

למעלה