טירונות 02

טירונות 02

היי,

1. יש איפה לעשות כביסה בטירונות?
2. מקבלים איזה לוקר או משהו שאפשר לנעול בו את הדברים?
3. מקלחות - יש איפה לתלות את התיק רחצה?
4. אני מביאה תיק 80 ליטר עם כל הדברים מהבית (שדי ממלאים אותו).. אני אמורה לסחוב גם אותו וגם את הקיטבג בכל יציאה או שאפשר להשאיר את הקיטבג עם כל הדברים שאני לא צריכה בבסיס?
5. יש לי רישיון נהיגה, אני לא צריכה להביא אותו נכון?
6. צריך להביא שק שינה? גם אם ישנים בחדרים משתמשים בשק שינה?
7. אני בחורה קטנה ורזה מאוד.. יש מדים במידות ממש קטנות? מה אני עושה אם הם ממש גדולים עליי והמכנסיים כמעט נופלים?

תודה מראש

ועוד שאלה

יש לי שיער קצר ואני לא יכולה לאסוף אותו ככה שיותר מחצי ממנו לא יתפזר. יוותרו לי או שאני אצטרך להתאמץ עם ג'ל וסיכות?

Maldini Girl

New member
תשובות

1. לפעמים יש בבסיס. אבל תכלס? שומרים את כל הכביסה במהלך השבוע ואם יש משהו קריטי תעשי לו כביסה במקלחת ותתלי ליבוש.
2. תלוי באיזה בסיס. בדר"כ כן. תביאי מנעול מהבית.
3. בדר"כ כן.
4. את מקבלת שני קיטבגים- א' וב', הקיטבג ב' בדר"כ ישאר בבסיס והקיטבג א' בדר"כ ישאר בבית. תצטרכי להיסחב איתם רק בשבוע הראשון.
5. בעיקרון לא. למרות שאצלינו למשל עשו קורס שקשור בנהיגה וכדי להוכיח שמותר לך להשתתף בקורס היה צריך להציג רישיון, אבל הודיעו על זה מראש כמובן.
6. מביאים לך שק"ש מהצבא. ולא צריך לישון עליו בחדרים.
7. כן, יש מדים במידה קטנה. וגם תוכלי להצר אותם (בטירונות בדר"כ אסור וכולם בטירונות נראים כמו שק. אבל אחרי זה מצרים אותם ובזמן הטירונות פשוט מסתדרים עם החגורה.)
8.נדמה לי שהפקודות אומרות שאם השיער שלך קצר מידי (נדמה לי באורך עד הצוואר) אז את לא צריכה לאסוף אותו. שווה להתייעץ עם המפקדת בבקו"ם או בבסיס שאליו תגיעי.
בהצלחה.

למעלה