טירונית

galpaz

New member
טירונית

אהלן לפני חודש בערך התחלתי ללמוד את התוכנה המדהימה ואני די מכורה. הבעיה היא שהמורה שלי מלמד ב-slow motion ולא לומדים הרבה חומר. למישהו יש מושג איפה אפשר ללמוד את התוכנה ביסודיות ובמהירות - עד כמה שאפשר? אולי מישהו יודע מה עושים עם התוכנה הזו בשוק מבחינת הצעות עבודה? האם כדאי להמשיך ללמוד בחו"ל? אם כן אז איפה? תודה והפורום הזה פשוט במקום!

Nebelis

New member
איזה תוכנה בדיוק?

יש כמה וכמה תוכנות תלת בשוק. על איזה את מדברת? ואגב ברוך הבא

eldarinn

New member
שלום וברוכה הבאה ../images/Emo42.gif

תוספת חיובית למין היפה (ועם זאת המצומצם) בפורום!
תהיי ספציפית לגבי התכנה בה את משתמשת? לגבי הצעות עבודה - הן בארץ ובחו"ל המיתון הנוכחי לא חלף גם על תחומנו שגם כך דישדש בעבר. עם זאת אני בדעה שמי שטוב תמיד מוצא תעסוקה.

eldarinn

New member
אנחנו צריכים!! ../images/Emo88.gif

בשביל להעלות לגלריה של הפורום! צור איתי קשר באימייל!

galpaz

New member
3D

אהלן תודה על קבלת הפנים החמימה משהו. אני לומדת 3D כבר חודש והמורה שלי פשוט איטי. יש לנו 3.5 שעות שבועיות ואנחנו לומדים בממוצע 2 כפתורים לשיעור שזה די מתסכל כי אין כל כך סבלנות לחכות לדברים המגניבים. הדברים שרואים פה פשוט מדהימים ומעלים את החשק ללמוד עוד. עשיתי כמה דברים מגניבים אבל הם מ- א ד בסיסיים כך שאני אחסוך מעצמי את עוגמת הנפש בלחשוף אותם כאן. בינתיים אני במעקב צמוד אחרי הפורומים פה בתקווה שבעוד מספר חודשים גם אני אוכל להציג כאן משהו שיעניין חלק מהאנשים. אולי מישהו יכול להמליץ לי על מקום טוב ללמוד את התוכנה בקצב שלי תודה ובי

3dba

New member
ללמוד מהר יותר

יש לך את האינטרנט יש שם מספיק חומר,ואפשר תמיד לקחת שיעורים פרטיים .בשוק בארץ אם יש כזה דבר ...אפילו שאני למדתי את המקצוע בשנת 98´ לא היו הרבה הצעות אבל מי שהיה טוב השתלב .היום לצערי אם לא הייתי עובד איפה שאני עובד הייתי בטח...מוכר פאלאפל בשינקין.(האמת כואבת ,אין מה לעשות)

motyf

New member
ספרים ודוגמאות

יש לי ספרים ודוגמאות עם את צריכה תשלחי לי דואל , או 11044080 ICQ -

motyf

New member
שלחתי לך כמה ספרים

אני מקווה שהדואל יקבל את הקובץ הוא קצת גדול

motyf

New member
הקובץ חזר אלי

במקום קבצים הנה כמה קישורים שיעזרו לך