טירוף העצומות!

GnRoses

New member
עצומה להבאת גאנז נ רוזס לארץ !!!

http://www.petitiononline.com/GNRROCKS/petition.html יש לי בקשה מאוד מאוד גדולה אליכם! כידוע לכן (או שלא(, גאנז נמצאים עכשיו באמצע סיבוב ההופעות שלהם, ויש סיכוי שהם יוכלו גם להגיע לישראל להופעה. אנחנו בפורום גאנז בהייד פארק ארגנו עצומה שאותה נוכל להעביר למפיקים בישראל (יש בפורום מישהי עם קשרים עם מפיקים), ואנחנו צריכים להחתים כמה שיותר אנשים.אז נכון שאקסל ודיזי הם המקוריים היחידים בלהקה, אבל עדיין זה יהיה מעולה אם הם יבואו. אגב, הגיטריסט החדש שלהם הוא יהודי שגר בישראל איזו שנה :) אז חבר'ה אתם פה בפורום תפוז ... תחתמו תפיצו תשלחו לכל החברים !! אני בטוח שזה ממש ממש חשוב לכם אז קדימה !!!!!!! זה רק כמה שניות.. תודה רבה רבה

bethgnr

New member
רוצים את גאנז בארץ-תחתמו על המכתב!!

היי, קוראים לי בת-אל ואני בפורום של גאנז' באתר הייד פארק. אתמול הכנתי מכתב ובו מעריצים של גאנז ובכלל מעריצי רוק חותמים כדי להביא אותם לארץ. הנה הקישור, תכנסו ותחתמו כי יש לאין להעביר את החתימות האלה... במידה ואתם רוצים להתעדכן קצת יותר תכנסו לפורום של גאנז בהייד פארק. תודה על שיתוף הפעולה!!!! www.petitiononline.com/GNRROCKS/petition.html

GnFnR

New member
עצומה להביא את גאנז לישראל!

אוהבי גאנז אנד רוזס יקרים! גאנז נמצאים עכשיו באמצע סיבוב ההופעות שלהם, ויש סיכוי שהם יוכלו גם להגיע לישראל להופעה. אנחנו בפורום גאנז בהייד פארק ארגנו עצומה שאותה נוכל להעביר למפיקים בישראל (יש בפורום מישהי עם קשרים עם מפיקים), ואנחנו צריכים להחתים כמה שיותר אנשים. אז אנחנו נורא נורא מבקשים מכם לחתום על העצומה, בבקשה, זה מאוד חשוב לנו ואנחנו בטוחים שגם אתם תהנו אם תבואו להופעה!תעבירו את העצומה בין חבריכם! http://www.petitiononline.com/GNRROCKS/petition.html

Lady in red2

New member
../images/Emo12.gif../images/Emo7.gif

כ"כ קרוב... טורקיה זה 2 מטר, הם רק צריכים להדרים קצת.

EvyatarB

New member
אי-אפשר ככה...

אם כבר עושים עצומה אז עושים ברצינות... צריך להיות
Hi, My name is bat-el, 21 , and the members of Guns N' Roses forum on Hydepark website want to bring Guns N' Roses to Israel after their last concert in Europe (July 30). Our mainly reason and action are to get signatures from Guns N' Roses and Rock fans and sent it to producers and publicists in Israel. If you love Guns N' Roses and wish to see the best live performance ever all you need is sign our petition and we can sincerity say that you won't regret it!​
צריך להיות:
Hi, my name is Bat-El, I am 21. Myself, and the members of the Guns N' Roses forum on "Hydepark" are trying to get Guns n' Roses to Israel after their last concert in europe (July 30th). Our main purpose is to get signatures from Guns N' Roses and Rock fans in Israel and to send it to producers and publishers in Israel. If you love Guns N' Roses and wish to see them live, in Israel, all you have to do is to sign our petition. And we can sincerely say that you will not regret it!​
לא מבין איך אתם מצפים שיחתמו על דבר כזה...

Lady in red2

New member
חתמתי

לא יודעת עד כמה העצומות האלה עוזרות, אבל הייתי מאוד רוצה שיבואו.

GnRoses

New member
חבר'ה אני לא מרגיש שאכפט לכם בכלל

חבר'ה בתור אנשים שבפורום גאנז אני מצפה ממכם להגיב בהתלהבות להפיץ לכל הרשימה שלכם במסנג'ר ובאיסי.. בכל מקום אפשרי.. יש לנו באמת ת'אופציה להביא אותם.. יש קשרים שיכולים לעשות את זה ... רק צריך הרבה הרבה חתימות וזה הדבר היחידי שאנחנו יכולים לעשות בינתיים אז קדימה חבר'ה להפיץ !!!!!!!!!

טירוף העצומות! ../images/Emo181.gif

לחברים הנחמדים מפורום הייד פארק, היוזמה שלכם מבורכת, ואני חתמתי. הלוואי וזה יצליח.... אבל בבקשה, אל תציפו את הפורום שלנו עם 5 הודעות באותו נושא בדיוק עם אותו קישור באותו יום.... תשתדלו לשרשר
תודה רבה רבה!

למעלה