טירנות מתנדבים..

genzer100

New member
טירנות מתנדבים..

דבר ראשון, יש לי חברה שמתגייסת (מתנדבת) ב20.2 ואני מתגייסת ב19.2 יכול להיות שיש שתי טיורונות מתנדבים סמוך כל כך או שפשוט הטעו את אחת מאיתנו ואנחנו באותו יום? אני גם אשמח לדעת אם לעוד מישהו הודיעו על תאריך גיוס

דבר שני יש למישהו רשימת ציוד לגיוס?
ומה עושים המתנדבים שלא חוזרים הביתה במהלך הטירונות?
והאם חייבים לשלוח לי צו גיוס או שיש סיכוי שלא ישלחו?
ואחרי הבקום כולם הולכים הביתה או אלא שנשארים במהלך הטירונות בבסיס הולכים ישר לבסיס?
תודה לעונים

liavavraham

New member
טירונות מתנדבים

היי,

אני גם מיועד לגיוס ב-19.2, אני מקווה שזה אכן יקרה ואקבל את האישור הסופי, אני כבר ממש רוצה להתחיל! :)
הגיוס הקרוב הוא ב-19 לחודש, לא ב-20.

לפי תשובות של חברי הפורום הוותיקים והמנוסים ולפי חיפושים ושיטוט ברשת אשיב לך, תקנו אותי אם אני טועה.

ראשית, אין צורך בציוד, את הכל ידאגו לתת לך ביום הגיוס, כל מה שאת צריכה. כל מה שתצטרכי להביא ביום הגיוס הוא תעודת זהות ומספר חשבון הבנק שלך (לצורך תשלום המשכורת).

לא כולם בוחרים לחזור הביתה במהלך הטירונות, או שזה רחוק להם ממקום מגורם, לכן הם נשארים לישון בבסיס.

ישלחו לך צו גיוס, אבל יש מקרים שלפעמים לא שולחים. אך זה לא הכרחי, תוכלי פשוט להגיע עם תעודת זהות ביום הגיוס.

מקווה שעניתי לך על השאלות.

שיהיה בהצלחה

genzer100

New member
ומה עם?

אחרי הבקום? כולם אומרים שחוזרים הביתה, אבל האם זה כולל את אלו שבוחרים להשאר לישון בבסיס בטירונות?

genzer100

New member
אהה ועוד שאלה (דיי דבילית
)

מה ללבוש לבקום?- כן זאת נשמעת שאלת בנות ממוצעת אבל באמת שאין לי מושג מה אמורים ללבוש (הרי שם אמורים להחליף למדים לא?)

נ ו ע ה 12

New member
מה שבא לך בעצם :)

אני הגעתי עם ג'ינס 3/4 וטישרט חמודה. זה לא באמת משנה... :)
אם את רוצה אז תביאי חולצה לבנה כי צריך לשים מתחת למדים וגרביים (מקבלים מהצבא אבל אם את רוצה את שלך...).

בר דותן

New member
תגיעי פשוט עם משהו שיהיה לך נוח להוריד

ושלא יההי משהו כבד מידי כי את תצטרכי לסחוב את זה יחד עם שק מלא בציוד שתקבלי בבקום ..
מומלץ חולצה לבנה או משהו כזה כדי לחסוך לעצמך סמן במדידה של המדים .. :)

למעלה