טי מובייל מפרסמים את הסגל לטור

arieleco

New member
טי מובייל מפרסמים את הסגל לטור

ע"פ ה-cycling4all הסגל של טי מובייל: אולריך זאבל אלדג קסלר קלודן בוטרו גוריני נרדלו אוואנס רזרבה: שטיינהואזר. בוטרו וגוריני מקבלים אשראי על עבודתם בטור השוויצרי. קסלר, קלודן ואוואנס בכושר מצוין. סבולדלי בחוץ, אחרי שלא הצליח להתאושש מפציעתו, אתמול בנג"ש ב-Route du Sud נתן הופעה איומה, חבל.

טיראן מ

New member
איך חסרונו של רוכב אחד....

צעיר, חצי לבקן וכשרוני להחריד משנה את כל המראה הנוצץ של הקבוצה... מה יהיה עם הטור הזה? אין וינו, אין בלוקי, קשה קשה ...

פתאום טי-מובייל היא כבר לא...

פצצת אגו, והיא כבר לא נבחרת החלומות. אבל אולי דווקא בגלל הפציעות של וינו וסאבולדלי, יהיה שקט בקבוצה ואולריך יקבל תמיכה. מעניין איך ווסמן (מנצח סובב פלנדריה) ומתיאס קסלר יסתדרו בגרנד טור, הם הרבה יותר טובים בחד יומיים.

לא שמתי לב...

לפני כמה ימים ווסמן היה בסגל. זה מעניין כי הייתי בטוח שיהיה לו תפקיד קריטי בקטע ה-2. להוביל את אולריך בפאבה. תפקיד שהינקפי ואקי אמורים לעשות ב-USPS.

דווקא הרכב מאוד נוצץ

הנה ההישגים של הסגל נפסח על אולריך כמוביל ועל ז'אבל שלא ברור כמה עזרה יקבל בניסיון שלו לזכות החולצה הירוקה (הוא לא בא לטור כדי לנצח קטע אחד ולהשתרך מאחור) נספרו רק הישגי השיא של כל רוכב רולף אלדג - אלוף גרמניה 2000, מנצח של סובב באירן 1999, מלך ההרים בטיראנו אדריאטקו ורוט ד'לה סול השנה מטיאס קסלר (הרוכב עם מספר הניצחונות הנמוך ביותר בסגל) גראנד פרי מיג אינדוריאן בשנתיים האחרונות אנדריאס קלודן- (סומן כבר לפני שלוש שנים כעתיד של ענף האופניים בגרמניה) וואלטה פאיס וואסקו ופריס ניס 1999 ( שניהם 2HC), ארד בסידני 2000 בוטרו - מלך ההרים טור 2000, אלוף עולם נג"ש 2002, קלאסיק דז' אלפ' 2002 גאריני - מנצח הקטע של האלפ' דואז' 1999 (כבר אז במדי טלקום) נארדלו - מילאנו טורינו 1996, אלוף איטליה 2001, מרוץ גביע העולם בציריך 2003 והבעיה הגדולה ביותר של טי מובייל- קאדל אוונס- לפני 10 ימים ניצח בטור של אוסטריה ורשם כמה הישגים מרשימים בשלוש השנים בהם עבר מהשטח לדבוקה. אבל החלק החשוב הוא דבריו בראיונות שנתן במהלך החורף שההרכב של טי מובייל התגבש. הנה ציטוט מראיון אחד: "אני לא רואה עצמי כמוביל בקבוקים של אולריך ובוטרו אני כמועמד לניצחון בכל מרוץ" מצד שני כמעט במקביל לאותו ראיון הוא אמר בראיון אחר (מגזין פרוסייקלינג אוקטובר 2003)כמה דברים שונים לחלוטין כמו "אני וסאבלדלי היינו עושים את ההבדל לוינו בטור" או "בטלקום אני רוכב גדול שלא עשה הרבה" אם טי מובייל יתגבשו סביב המטרה של אולריך במאה אחוזים יהיה קשה מאוד להתמודד מולם. גם לעובדי הדואר עם השם של להקת מחתרת משנות השבעים.

זה לא נוצץ כמו שהם תכננו...

אלוף ג'ירו, אלוף עולם, פודיום בטור, חולצה ירוקה אין ספור פעמים ואולריך שניצח איזה תחרות או שניים בחייו.

arieleco

New member
יאיר, אוואנס קיבל נו נו נו

ובראיונות שנתן לאחרונה, ניכרת בו ההבנה איפה הוא ממוקם, הוא נרגע. עם העדרותם של וינו וסבולדלי, וכושרו הבלתי ברור של בוטרו מעמדו מתחזק.

הכושר של בוטרו מתבהר מיום...

ליום. הבחור מתחיל לחזור לעצמו (המטרות שלו הם טיפה יותר מאוחרות), ובמהך השבוע וחצי הראשונים (עד ההרים הכושר שלא עוד ישתפר). אולריך חייב את בוטרו, בעיקר בגלל שלבוטרו יש ניסיון בגרנד טור'ס, ניסיון שלאוונס קצת חסר. וד"א תגובה להודעה קודמת שלך: מי יוביל את טי-מובייל בוואלטה? זה לא נכון שוינו בכושר הרבה יותר טוב, וינו מאוד מאכזב השנה והוא לא שיחזר את ההשגים מ-2003 (פאריס-ניס, אמסטל גולד, הטור של שוויץ). ואוונס עם כל הכבוד הוא לא בוטרו והמעמד שלו (וכמובן המשכורת) היא לא של בוטרו. בוטרו הוא אמנם לא ספרדי, אבל למרות זאת הוואלטה מאוד חשובה לו, והוא לא ייותר בקלות על ההובלה שם.

arieleco

New member
בועז, אני אשמח מאוד אם בוטרו יחזור

הוא מהרוכבים החביבים ביותר, אינטיליגנט [תואר ראשון בפילוסופיה, מאיזו אוני' קולומביאנית], לא נשכח את יכולתו מ-2002 כאשר סיים שלישי את הטור [כן אני לא סופר את רומסאס המסומם] וראשון בנג"ש באליפות העולם, אבל משהו עובר עליו, מאז שהוא בטלקום.

התואר שלו הוא לא מאוניברסיטת...

לטביה?
על בוטרו עברה תקופה קשה (מהרגע שהוא זכה בחולצת הקשת בזולדר) ומיסתורית. כולם מדברים על איזה מחלה שהוא חלה בה, אבל אני עדיין לא מצאתי פרטים מדוייקים במה הוא חלה. אבל ההרגשה שלי היא שהוא חוזר לכושר ושהוא התאושש מהמחלה המיסתורית, התמונה שלו משוויץ מראה שהוא בריא, הוא הוסיף על עצמו מסת שרירים אדירה. אני רק מקווה שזה לא יפגה לו ביכולת הטיפוס.

למעלה