טכנאי להתקנת מכונת כביסה חדשה לא הגיע

Darwin Rules

New member
הם יכולים לטעון שזה לא מהטלפון המדובר

או שהמספר נמחק. ביקשתי מהם הוכחה לזה שהתקשרו (שגם לא תתן הרבה), אבל לא סיפקו. נהוג להשאיר הודעה קולית/טקסט ואז אין ספק, ואת זה לא עשו.

רוקד51

New member
נתת לסוחרים רעיון מבריק

עכשו יקבלו את הצעתך ובמחיר הרגיל (הרי אין בישראל הורדה במחיר ) יספקו את המוצר ללא התקנה ועל הצרכן יהיה להוציא מכיסו סכום נוסף .
אוףףףףףף , למה אני לא מאמין לסוחרי ישראל ?

Mishkafofer

New member
גרמניה?

מדינה שאחוז מכובד מבניה הלך לבתי ספר מקצועים מעולים והיום מרכיב מרצדסים ומה לא? אנו דומים להם?
&nbsp

dude101

New member
זה בסדר, הסוחרים שמחים לשלוח לך מתקין בחינם

לרוב מחיייבים התקנה לא כדי להתקין את המוצר, אלא כדי לשלוח נציג מכירות בדמות טכנאי שינסה למכור מגן מפני ברקים ושאר אביזרים.
&nbsp
לפני שנים ניסו לגרום לי לתאם "טכנאי" כדי לחבר את הטלויזיה לחשמל, בטענה שאחרת האחריות לא תופסת. שים לב, לא להתקין את הטלויזיה על זרוע או אפילו לחבר אותה לממיר או סטרימר. מילולית לקחת את כבל החשמל ולחבר אותו מצד אחד לטלויזיה ומצד שני לחשמל.

Darwin Rules

New member
טכנאי להתקנת מכונת כביסה חדשה לא הגיע

שלום לכולם,

קניתי מכונת כביסה חדשה ותיאמתי טכנאי להתקנה להיום בין השעות 08:00-11:00, לאחר שלא הגיע הטכנאי התקשרתי לשירות והם טענו שהטכנאי היה אצלי ואף אחד לא היה וניסו להתקשר אלי ואף אחד לא ענה.

אני הייתי בבית צמוד לטלפון, לא היה ולא נברא, או שהם משקרים או שהם התקשרו לטלפון לא נכון.

עכשיו הם דורשים ממני 150שח בשביל לתאם טכנאי מחדש (שאני לא מוכן לשלם) ואני תקוע בלי מכונת כביסה, כי תנאי באחריות הוא שמתקין מטעמם צריך להתקין את המכונה.

מה עושים במקרה כזה?

puptits

New member
לגבי טכנאי לטלויזיה

זה למקרה שבו היבואן רוצה לוודא שהמוצר הגיע לא שבור ותקין.
כמובן לא במקרה שנכנסת לחנות והעמסת במושב האחורי...
&nbsp
אני קיבלתי עם שליח את הטלויזיה והיבואן במקביל תיאם הגעה לצורך פתיחה והתקנה, וכן חיבור לחשמל לראות שעובד.
וכן גם למכור על הדרך, אפשר לסרב.
&nbsp
&nbsp

Darwin Rules

New member
עדכון - דיברתי עם המנהלת

"לפנים משורת הדין" הם לא ידרשו 150שח ויתקשרו לתאם מחדש.
&nbsp
אני מתחיל לחשוב שכל זה היה בשביל לגרום לי לא לטעון שהטכנאי הבריז ולדרוש 600שח פיצוי כחוק, אלא רק להיות אסיר תודה שלא חייבו אותי ב- 150שח.

רוני1955

Active member
טכנאי

מה שאני הייתי עושה, זה אומר תודה, ומחכה שיתקינו. אחרי זה הייתי תובע את ה600 ש"ח.

למעלה