טכנאי מזגנים

טכנאי מזגנים ../images/Emo35.gif ../images/Emo113.gif

לאם החד הורית ובנותיה מת"א ביתם קפוא ! אין להם שום אצעי אחר לחמם (פורסמה בקשה למפזר חום או רדיאטור) כי המזגן בדירתם מקולקל (מוציא אויר קר כשנמצא על חימום) האם במקרה יש מישהו שיכול לבוא לבדוק/לראות/לתקן ? הן נמצאות בת"א

אכן מיכלית יקרה , כפי שאת יודעת

אנחנו בקשר מאז הפעם הראשונה שהייתי אצלם ... והיום דיברנו ושאלתי אותה איך הם מוכנים לחורף (בגדים, חימום, שמיכות וכו') ואת התשובות שלצערי קיבלתי כתבתי כאן מיד אחרי השיחה. אגב, שלחתי לך מסר על כך, (כדי ליידע אותך), ולא ענית לי, אז הנחתי שאין לך מה להוסיף

לא קיבלתי ממך שום מסר

והאישה גרה מרחק שתי דקות הליכה ממני. לא מזמן הייתי ביום הולדת של בתה, והיא לא אמרה דבר וחצי דבר לגבי הצורך שלה, וחבל, כי היו לי דברים מהממים בכמויות גדולות, שהיו מתאימים יופי עבור בנותיה, כולל מוצרי חימום למיניהם.

מצחיקה, אני יודעת ../images/Emo13.gif

הייתי גם אצלך וגם אצלה, אני יודעת שאתן גרות ממש בשכנות. בכל אופן, אלה הצרכים שהיא הציגה בפניי. נארגן מה שנוכל ונעביר לה, בסדר ?

דיברתי איתה לפני שעה, יש לי

חלק מהבגדים שהיא זקוקה להן, בגדים שקיבלתי מחברה. היא תבוא מחר ותראה מה מתאים, אבל חלק מהבגדים מיועדים לרקפת1, שאני מרכזת גם. היא זקוקה בדחיפות לתנור חימום או רדיאטור, נראה לי שאקפוץ אליה מחר לראות מה הבעיה במזגן.

למעלה