טכנאי מחשבים מומחה לפאלם באזור הצפון...

טכנאי מחשבים מומחה לפאלם באזור הצפון...

מחפש דחוף להעזר בטכנאי מחשבים מומחה לפאלם באזור הצפון. רצוי אזור נהריה. מישהו מכיר ? הפאלם TX שלי הפסיק להתחבר למחשב, איני מסוגל לסנכרן אותו, לא עזרו כל הנסיונות, הסרות, התקנות מחדש... לא עובד. יש לי בפאלם המון מסדי-נתונים הקשורים לעבודה שלי, וגם לוח השנה אינו עובד. אודה מאד על כל עצה או עזרה בנושא. מוכן לשלם !

bboaz3

New member
לבטל פונקצית BackUp

שלום עליך לבטל פונקצית BackUp בסינכרון. להכנם לסרגל סינכרון לבחור custom ובחלון שנפתח להסיר את הסימון מBackup אמנם תפסיד את אפשרות השמירה של קבצים שונים אך תוכל לסנכרן. וכדי שלא תפסיד בצע גיבוי לכרטיס הרחבה בפאלם עם תוכנת הגיבוי NVBackup ץ בהצלחה.

תודה בועז. הבעיה נפתרה בינתיים...

מסתבר שהיה איזה לכלוך בתוך חריצי המגעים של כבל הסינכרון שמנע חיבור טוב בין הכבל למכשיר. לצערי, בצעתי (בין שאר הדברים) hard reset למכשיר, כיון שחשבתי שהבעיה קשורה בתוכנה ולא בחומרה. ניסיתי לעשות גיבוי דרך כרטיס ההרחבה שלי עם תוכנה בשם: backupbuddy vfs. התוכנה לא הצליחה לעשות שחזור מלא טוב והייתי צריך להחזיר את הקבצים אחד אחד למכשיר. האם התוכנה שאתה ממליץ עליה עובדת היטב בגיבוי ובשחזור ? הפאלם שלי מלא בתוכנות - אוסף של למעלה מעשר שנים.

udifpalm

New member
החסרון של NVBACKUP

למיטב ידיעתי (לא ניסיתי, יש לי RescoBackup) החסרון של התוכנה הוא שהגיבויים שמייצרת NVBACKUP טובים רק למכשיר מדגם זהה עם רום זהה. כלומר, אם תשדרג למכשיר אחר עם PalmOS, לא תוכל להעתיק את הגיבוי שלך ולפתוח אותו על המכשיר החדש. באופן דומה, בעל טריאו 680 עם רום מסוים (למשל GSM unlocked מארה"ב) לא יוכל לפתוח את הגיבויים שלו על מכשיר עם ROM עברי כמו שאקסל מוכרת, או על מכשיר נעול כמו אלה שנמכרים בארה"ב לרשתות AT&T וכו'.

HJHTK

New member
NVBackup

ניתן לעשות שיחזור חלקי כך שניתן לשחזר גיבוי שנעשה ב NVBackup מכל מכשיר לכל מכשיר בתנאי שהתוכנה תומכת בגירסת ה ROM של המכשיר

למעלה