טכנולוגיית ווב מול מידענות (תואר 1)

טכנולוגיית ווב מול מידענות (תואר 1)

נרשמתי לטכנולגיית ווב, אבל עדיין אני מתלבטת קשות אם להשאר או לעבור למגמת מידענות. מה עדיף? מה נדרש יותר באמת בשוק העבודה? תודה מראש, אומה...

toocheeky

New member
כנסי:

המגמה נפתחה שנה שעברה ואני אישית מאוד מאוכזב.דבר ראשון בשנה שעברה פורסמה רשימת קורסים שאליהם נירשמתי בקיץ כאשר בפועל 50% מהם לא ניפתחו(קורסי חובה!) כי לא היו הרבה נירשמים . זה גרר סיפור בתקופת השינויים מול המזכירות של המחלקה שמאוד "עזרו" לי למרות שכאמור מדובר בטעות של המחלקה!.המגמה עוד בחיתוליה ודי מקרטעת אז אם לא נכנסת לבוץ עדיין אולי שווה לך להחלץ מזה כל עוד את יכולה...בשורה התחתונה עדיף לדעתי מידענות..

אתה עברת למידענות?

אתה חושב שאולי השנה הם יהיו קצת יותר מסודרים במגמת הווב? הווב נראה לי קצת יותר מעניין מהמידענות. מבחינת דרישה, יש יותר דרישה בשוק למידענות או טכנולוגיית ווב?

toocheeky

New member
לא עברתי

אני התחלתי את המגמה בשנה שניה כסטודנט אז לא ניראה לי הגיוני לעבור שנית.מבחינת שוק אין לי תואר עדיין אז לא יודע לומר לך- התוכנית לימודים שלי גם ככה דומה למגמת מידענות הרגילה .השנה עוד יש קורסים מגוונים יותר אז אולי מבחינת שוק זה נחשב יותר אם מחפשים מועמד שיכול לתכנת בסביבת ווב.

amdolev1

New member
אמנם שנה שעברה היו בעיות ילדות

אבל הבנתי שהשנה יש הרבה נרשמים למגמה. לדעתי לא תהיה שום בעיה לסטודנט שנה א' עם אף קורס. לדאבוני, אני בספק אם ההרשמה שלנו תהיה כזו חלקה. אם גם השנה ימנעו ממני את הקורסים של שנה ב' או ג' אני שורף את המחלקה. מבחינת דרישות עבודה - שלא יהיה לך ספק שטכנולוגיית ווב הרבה יותר מעודכן וקרוב לעולם האינטרנט, ההייטק והמודיעין העסקי מאשר המחלקה הרגילה, שם עדיין חלק גדול מהקורסים מדברים על ניהול ספרייה ומרכזי מידע. יש מספיק הצעות עבודה, גם לסטודנטים.

למעלה