טכניון? יש חדש?

mmm wondering

New member
אי חושבת שהסכם

עכשיו בסביבות 95.4 מהודעות שקראתי כאן מקודם ד"א כמה הסכם שלך??

mmm wondering

New member
אני חושבת שיש לך

סיכוי טוב מאוד אני בטוחה שתתקבלי בקרוב בהצלחה :)

יעלד12

New member
לא לדאוג ! יהיה בסדר!

שמעתי במקרה היום כמה אנשים שאמרו שהם מבטלים בטכניון!!! יעל

morancho1

New member
איזה מעולה!

לי יש סכם 95.4 והתקבלתי! את ממש ממש שם. מחר אחותי שולחת עבורי את פקס הביטול..אני יודעת שזה רק אחד ויש הרבה מועמדים אבל יש עוד רבים שיבטלו אחרי שיתקבלו במקומות אחרים וכולי..בקיצור יש לי הרגשה ממש ממש טובה לגביך השנה:) ממש שמחה עבורך:)

Carla12

New member
המ..

כנראה שחתך הקבלה בטכניון נע בסביבות 95.4 . אתה לא כל כך רחוק ואתה תתקבל אם החתך ימשיך לרדת - מקווה שכן.. אני חושבת שיש סיכוי טוב :) אני גם רואה שיש הרבה מועמדים מבטלים בטכניון אז נראה לי שבימים הקרובים תהיה עוד ירידה בחתך ועוד כמה מועמדים הולכים להתקבל .. בהצלחה

dannykru

New member
סטודנט שנה חמישית

איך מחשבים את הסכם עכשיו? משהו השתנה? אם לא אז מה קרה שפתאום הסכמים כל כך גדולים, הרי הרחיבו את הפקולטה? בזמני התקבלו עם 92...

kontsy

New member
../images/Emo6.gif זה מה שנקרא גורל אכזר...

הציונים עולים משנה לשנה (מאיזה שהיא סיבה לא ברורה רפואה זה מקצוע מבוקש) אני מכירה מישהו שהתקבל לפני חמש שנים לב"ש עם סכם של 705 (השנה מסתבר שאפילו 805 לא היה מספיק טוב בשבילהם... סתם זה בגלל הראיון) ובדיוק דיברתי עם רופא שלמד שם לפני 20 שנה שהיה מאוד מופתע מהציונים שלי "בזמני כל מה שהיה צריך זה פסיכומטרי סביר ושתי 9יות בתעודה"

morancho1

New member
הצדק עם קונצי

הסכם טס למעלה עקב הביקוש האדיר לתחום (אלוהים יודע למה). הסכם מחושב באותה צורה, אולי קצת שינו יחס פסיו-בגרויות בחלק מהמקומות אבל בהחלט זה לא מעלה את הסכם. אנשים פשוט משקיעים יותר, המירוץ נהיה מטורף יותר ויותר..הפקולטה לא ממש הורחבה הבנתי שלפחות בתל אביב יהיו מעט פחות מקומות משנה שעברה..

greys

New member
בטכניון הפקולטה כן הורחבה

כשאני התחלתי היינו בערך 70 אנשים בשנה השנה האחרונה היתה 100 איש, אם אני לא טועה אז, כן היא הורחבה

dannykru

New member
אכן כן ואני לא בטוח...

אכן כן הפקולטה בטכניון גדלה מאוד... ואני לא כל כך בטוח שהביקוש עלה עד כדי כך בשנים האחרונות.. לדעתי הסכמים עלו בגלל צורת חישוב שונה, אם לא כך הרי גם אחוז האוכלוסיות השונות בפקולטה היה משתנה. מכיוון שלעתודאים וגם לערבים(מסיבות של רצון ללמוד מיד) לדוגמא אין הזדמנות לבצע שיפור ציונים ועדיין הסכמים שלהם גם מאוד גבוהים לדעתי והאחוז שלהם נשאר דומה לשהיה(ולא נראה לי שמדובר רק בהקצאה).

למעלה