טכניקות הירגעות

dory38

New member
טכניקות הירגעות

שלום, בתקופה האחרונה אני סובל ממספר לחצים עקב בעיות כלכליות ומקצועיות. זה מתבטא (במיוחד בשלושת הימים האחרונים) במצבי רוח, אובדן תיאבון, בעיות בעיכול, ואפילו הגיע שלשום עד כדי 39 מעלות חום ורעידות בגוף. הסיטואציה טיפה מדאיגה אותי, לאור העובדה שאני אדם אופטימי ורוב הלחץ מאחורי. מלבד הליכה לטיפול פסיכולוגי (שאני לא חושב שיעזור לי ואין לי כסף לשלם בעבורו, אלא אם מישהו מכם מתנדב לממן אותו), מה עוד אפשר לעשות? אני אגב, מתאמן 3 פעמים בשבוע במכון כושר ומשתדל שלא להיכנע למציאות המורכבת. תודה מראש, אשמח לכל עצה אפשרית.

trilliane

Well-known member
מנהל
פורום זה אינו מספק ייעוץ בכלל וייעוץ רפואי בפרט

לרשותך פורומים בנושאי תמיכה ובריאות. עם זאת חשוב לזכור ששום פורום אינו יכול לספק לך ייעוץ רפואי פרטני כהלכה ובבריאות לא משחקים. הכתובת הראשונית לבעיות רפואיות כלליות היא רופא המשפחה שלך, שמכיר אותך ואת התיק הרפואי שלך, יכול לתשאל אותך ולבדוק אותך, להפנות אותך לבדיקות נוספות וגם לאנשי מקצוע רלוונטיים (גם בתחום בריאות הנפש אם צריך, זה כיום דרך קופות החולים).
&nbsp

נשמע שהיית חולה בשלושת הימים האחרונים.

לרוב (אף פעם) לא חוטפים 39 מעלות חום מסיבות פסיכולוגיות (יש משהו שנקרא חום פסיכוגני שהוא לכאורה חום שאכן נובע מלחץ, ומופיע בעיקר אצל נשים צעירות. אתה מוזמן לגגל ולראות אם זה נראה לך...).
לא מומלץ ללכת למכון כושר (או לעבודה) עם 39 מעלות חום, אלא לנוח במיטה.
מוזר שאתה עושה קישור בין חום לבין מצב פסיכולוגי.
האם אתה גר לבד? לרוב קל במיוחד לדעת שזו מחלה פיסית כשיתר בני הבית נדבקים...
גם אצלנו חולים בזמן האחרון (אבל תסמינים אחרים - צינון וכאבי ראש), כמו שקורה לעתים בחילופי עונות.

לגבי הבעיות האחרות - אכן אפשר לפנות לרופא שיפנה הלאה (גם לגבי זאת אולי היה מומלץ אבל נראה לי שזה כבר עבר, לא?).

trilliane

Well-known member
מנהל
נא לא להמשיך כאן. אם תרצו תוכלו להמשיך במסרים.

למעלה