טכס ערב יום הזיכרון

אירילה

New member
טכס ערב יום הזיכרון ../images/Emo16.gif

ברצוני להודות לכל מארגני טכס ערב יום הזיכרון ולמשתתפי הטכס ,הטכס היה מרגש ,נוהל בצורה מקצועית וההשקעה בערב זה הורגשה גם בקהל ,כאשר במיוחד השנה נשמר השקט במלואו ולציין לשבח גם את הילדים בקהל אשר היו קשובים. ולמשפחות השכולות של מ"ה הלוחמים מפלוגה ב', בגדוד ראשון בחטיבת יפתח אשר נפלו כאן ממש במלחמת יום העצמאות, תודה על אשר אתם מזכים אותנו בהשתתפותכם בטכסי ערב יום הזכרון אצלנו כאן בלפיד . גרשון

kiyossi

New member
../images/Emo165.gifבהחלט ארוע מכובד

הטכס אכן היה מכובד מאוד ומאורגן למופת החל בארגון המופע ובעיקר בקהל שמילא את האמפי שלא כמו בשנים קודמות עת עמדנו במגרש הספורט והמופע התקיים על הטריבונה. תודה למארגנים ונותר לי אלה לאחל לכולנו שנקיים רק ארועים שמחים. יוסי

כבר כתבתי וכותבת שוב

כל הכבוד , כל כך מכובד , כל כך מושקע , כל כך מיוחד , רק מבטיחה שבשנה הבאה אתן חלק כדאי שנפגעי פעולות איבה גם יצוינו , ולך ג'ניה סליחה אם תקפתי זה נושא מאוד טעון אצלי כמשפחה נפגעת פעולות איבה , מבטיחה ליצור קשר איתך מיד אחרי יום העצמאות כדי ליטול חלק בפורום תרבות הנהדר שלנו , ושוב תודה על הטקס

רק כדי להעמיד דברים על דיוקם

השנה לקחו על עצמם הצופים את טקס יום הזכרון כאחת ממארגנות הטקס אני מרשה לעצמי להודות לאנשים שעמלו בהכנת הטקס ועבדו יחד בשיתוף פעולה מדהים. אז תודה לשותפתי לראשות השבט - טלי בן דורי ולמרכזת האהובה לטם דואני. תודה גם לדני אדמון , סימון שייביץ , סופי עופר , ליאור נח , אמא של לטם אורית דואני. תודה מיוחדת במינה לארי ודגנית אסנר על הפרגון ועבודת הצוות המוצלחת וכמובן ל"לפידים" ולהקת הזמר לפיד בראשות עוזי אסנר. ואחרונים חביבים שכב"ג שבט לפיד שהשתתפו בטקס ולאלו שהשתתפו מאחורי הקלעים, גיליתם מקצועיות ,אתם מקסימים ואני אוהבת אתכם מאוד. נורית ,אריה וטימי מהועד , לא שכחתי אתכם . תודה על הכל. נהנתי להיות שותפה לעשיה כה מוצלחת. ותודה על הפרגון של התושבים. רותי חכים

נושא פעולות האיבה

השתדלנו מאוד להוסיף ולגעת גם בנושא כאוב זה. רוב הטקסטים והשירים בטקס נגעו לכאב ושכול ולא רק במלחמות. גם בסרטון היו תמונות מפיגועים וגם ב"חדר אלם" שהוקם במקום (שאני מקווה שאנשים הספיקו לראות) היתה התייחסות לפעולות האיבה. אני רק יכולה לציין שמאוד קשה למצוא תמונות בנושא , שלא יהיו מצמררות מידיי לילדים ולא יהיה בהם דם וכיוצ"ב. ובכל זאת השתדלנו מאוד . מפעם לפעם אני נכנסת לפורום ומגלה את תגובותיך והערותיך הנכונות והמתאימות בנושאים השונים. הגיע הזמן שתצאי מהאנונימיות ויהיה יותר נעים לדעת עם מי מדברים....

רותי אני ממש לא אנונימית

רוב האנשים פה מכירים אותי, יעיד כיוסי , מנהל הפורום , גלית מהוועד ועוד רבים אחרים , זה הניק שמשתמשת בכל הפורומים , אשלח לך מסר ונדבר.

למעלה