טלאים

כלב ים

New member
טלאים

i have seen the pathway to anther lifetime " " (קוראים לקיום ההוא פנטסיה,לא?) האויר פה מלטף אותי ואני מגיב חזרה.מנסה להעביר את ידי על מקמות שאבדו ויכולים לפתע,כמו בפעולת כישוף,לחזור ולחיות אל מל עיני,בתוכי. אף פעם זה לא אותו דבר,אל תגידי את המילים האלו עכשיו.זה לא אותו דבר,מבינה? אנחנו גרים על איזה הר והשמש נעלמת לפני חמש.הילדה עם החיוך שאינו נגמר חוזרת עם צמחים לתה (פרחי קמומיל ועלי מרווה) בתרמיל הגב ועד שנרדם נניח לרוח לנשוב על גופינו. אפשר להסתתר כאן,להעלם לכאן.... הגובה,בענפיו המסועפים,יגן בפני מה שלא אמור להגיע.ומה שכן,כנראה שיש כל סיבה שהצליח. שמים אפורים,דרמטים,נובחים עלינו ללא הפסקה.נשמע כמו משהו שנשבר בלי הכנה מוקדמת,ללא היכולת לומר " אוקי,מתחיל להסדק לי קצת בקצוות...." בכלל,עדיף לראות דברים או שהם סתם יקרו? כי אני יכול לנסות באמת,לנסות לראות דברים.אבל עדיין לא החלטתי היא מלמדת אותי לחשוב,לאט... אני אותה לצחוק בלי שתכאב הבטן,לזהות פטריות ועקבות ישל יונקים. החיוך שאינו נגמר מדבר אלי אומרת שאין טעם לזכור כל בית שהיה לנו בהוקרה,כל אבא ואמא שהיו באהבה. הגעגוע מטלטל ביננו כמו נפצי השמים וברקים הפוגעים באדמה אני מתחיל לחשוב שגם הרגע הזה נמצא בתקופת חיים אחרת לבדי,בין סלעים רטובים ושבילים (כמעט) בלתי נראים עייף,מתנשף,חצי עיור וחיוך שאינו נגמר פרדי השמן מהדהד בראשי,קולו רעם מתגלגל run to the place you know is home" come lately come alone אני רואה את הגשם יורד בזמן שהשמש זורחת מתבונן בהם רוקדים לתוך הלילה עמוד על ההר הגבוה שלך, רוקדים לתוך הלילה" ציטוטים+המלצה אדירה 'fat freddy's drop\runnin cay's crays "

יו,

שמים אפורים, דרמטים, נובחים עלינו ללא הפסקה. נשמע כמו משהו שנשבר בלי הכנה מוקדמת, ללא היכולת לומר "אוקי, מתחיל להסדק לי קצת בקצוות...." בכלל,עדיף לראות דברים או שהם סתם יקרו? כי אני יכול לנסות באמת,לנסות לראות דברים.אבל עדיין לא החלטתי החיוך שאינו נגמר מדבר אלי [אם קראתי נכון, זה השם הכי יפה ונכון שקראתי מעולם לילד או ילדה..] הגעגוע מטלטל ביננו כמו נפצי השמים וברקים הפוגעים באדמה אני מתחיל לחשוב שגם הרגע הזה נמצא בתקופת חיים אחרת כל כך אהבתי, כמעט כל מילה ובייחוד את אלו...

מיכל..~

New member
|אייקון נמס|

איך שכתבת יפה, יאללה.. תודה על המילים היפיפיות האלה, שהמיסו לי את הלב לעת בוקר

למעלה