טלאים...

טלאים...

טלה הוא למעשה הבן של הכבש. ידוע בשמו הנוסף שה. מנת המשכל של הטלה נעה בין אחד לשתיים בסולם האיי קיו. המוזיקה האהובה על הטלה היא בדרך כלל דוראן דוראן ופט שופ. הטלה בדרך כלל נמצא במישורים , אחו או מקומות עם עשב. למרות שאפשר למצוא אותו בערים מיושבות כאשר הוא מסתובב על מוט בחנויות שווארמה.

וזה קשור לפורוס סינגלס כי...?

כחובב טלאים - הם באחו והן בפיתה שיעשעה אותי ההודעה שלך, אבל היא לא מי יודע מה רלוונטית לפורום, האין זאת?

בטח שהיא רלוונטית לפורום

הרי סה"כ מדובר בילד של הכבש. והפורום הזה מיועד לכאלה שהם סינגלס. אני חושב שהקשר די מתבקש כאן.

thor

New member
בטח שקשור ....

הכיבשה היא בלונדינית ובדרך כלל אין לה דרישות מבן הזוג האנושי פרט לקצת דשא וכו´ יש גם כמה בעיות בזוגיות אבל בואו לא ניכנס לזה פה כי זה לפורום אחר אבל תציצו בקישור הבא : http://www.muttonbone.com

r i p l y

New member
לכל אחד ההעדפות שלו

שמייח בפורום איזה כיף ואיזה יופי אחד מחפש פילות אחד בלונדיניות אפשר לשלב: גם פילה וגם בלונדינית זה גם טוב?

אליך?

אחרי שככה ירדת עלי, אני לא בטוח שאני מתגעגע... בכל מקרה, היום זה היום הגדול. הטובים מול הטובים-יותר מעטים מול רבים אדומים מול ירוקים אז איך אומרים את זה בארצות תרבותיות: Let the best team win! אגב, מה ההימור שלך?

voguemaster

New member
הימור ? 1-1 ../images/Emo6.gif

אבל באמת, בתור חובב מכבי חיפה מושבע, רק לשמוע את הבקרוב: "מנצ´סטר יונייטד נגד מכבי חיפה!", הורס אותי. זה פשוט לא נתפס

פשוט מאוד- הסבר

פעם היה להם חדק ואוזניים והם היו אפורים וקראו להם פילים. אבל לאט לאט הם גילו שיש רשימה כלשהיא וחיות אחרות שרשומות ברשימה יוצאות ומבלות והולכות לכל מיני אירועים. והפילים לא היו מרוצים שהם לא ברשימה, והחיות האחרות בילו יותר ויותר. ואף פעם לא הזמינו את הפילים. הפילים לא היו מרוצים , צבעם האפור דהה לאט לאט והתלבן, הם התגמדו גופם הפך לצמרירי והאוזניים קטנו. עד שיום אחד הם רצו להגיד משהו לחיות האחרות ברשימה אבל כל מה שיצא להם זה - מההה !

r i p l y

New member
הוא בן מזל שור

מה שרואים בתמונה זה פודל מעורב עם טלה אבל הגנים השולטים הפעם הם של הטלה למען הגינות הוא בן מזל שור עם אופק של אריה אז . זה אומר שהוא קופצני רגיש ונתון למזג נינוח עד כדי כך שעושים ממנו שישיליק מיסכן ו הוא לא למד קמצוץ במשך כל שנות האבולוציה כמו שאמרה פעם ירדנה ארזי "אני לא אוכלת את החברים שלי".... עד כאן!!!

dudusch

New member
אפרופו כבשים ../images/Emo6.gif

במקום רחוק היו שני חוואים. אחד שחור ואחד לבן. לאיש הלבן היה עדר כבשים, בעוד והאיכר השחור עסק בחקלאות. יום אחד גילה החוואי השחור כי החוואי הלבן מפמפם את אשתו. בא אל החוואי הלבן ואיים עליו כי יספר את הדבר לאישתו. החוואי הלבן אמר לו כי עדר הכבשים שלו לבן כולו, והנה, לא מזמן המליטה אחת הכבשים שה שחור... אז החוואי השחור אמר לו: "אני לא אגלה אם אתה לא תגלה"...

dirty pink

New member
שזה מעלה בי שאלה חדשה....

זיונים עם חיות נחשבים כטאבו... כדבר שלא עושים.. זה אסור בחוק ונחשב כהתעללות בבע"ח.. (מעבר לסטייה שבעיניין שעליה ניתן להתווכח...עניין ההתעללות הוא קבוע ועובדתי)... ואנחנו מגנים פעילות כזאת ואם היינו שומעים על מישהו שעושה את זה סביר להניח שלא היינו נותנים לו מנוח עד שהיה מפסיק או שפשוט היינו מחרימים אותו מהחברה שלנו, לא?! (ככה רוב מי שאני מכירה ויודעת את עמדתו בנושא...זה מגעיל אותם).. לעומת זאת אנחנו מנציחים את זה בהומור שלנו ובדיחות כאלה נחשבות לדבר לגיטימי... עכשיו... הומור על העיניין לא הופך את העיניין לדבר נורמאלי יותר?! לדבר שקל להסכים אותו? הוא לא מחליש את הנורמה של "לא לעשות את זה"?! מה דעתכם?! אגב..זאת הייתה רק דוגמה שעלתה כאן... יש עוד הרבה נושאים שבהם אפשר לראות דברים שמנסים להוציא מהחברה אבל משתמשים בהם בתור הומור.

thor

New member
הומור זה דבר בריא....

וגם בדיחות על שואה, נקרופיליה, אסונות וכו´ הם דברים בריאים שעוזרים בהתמודדות עם הנושא. לי למשל אין קוים אדומים (עבים) בכל מה שקשור לבדיחות אבל אולי הייתי חוסך בדיחות מסויימות מקהל בעייתי. ולכן הנה בדיחה : איש אחד הלך, הלך והלך ופתאום ראה סיבוב והמשיך ללכת ישר. (אני יודע שלא צחקתם אבל אף אחד לא נפגע כניראה) אבל אם אספר שהאיש גרוזיני והסיבוב היה בג´נין ו... ו... ו... אז תיפגעו :) יאללה ביי.

dudusch

New member
הידעת? ../images/Emo8.gif

בלבנון אסור לקיים סקס עם חיות ממין זכר! העונש על כך הוא מיתה!!! אף אחד לא אסר על סקס עם חיות ממין נקבה אז לפני שאתה עושה שם משהו בדוק טוב טוב בין הרגליים!!!

אופקקקק

New member
הידעת? 2

בגרמניה לחיילים אסור לקיים יחסי מין בכלל! מתחילת השרות ועד סופו, נכנס חוק חדש. ואסור להם להחזיק גם חומר פונוגרפי.. האבסורד: הגרמנים המציאו את הפורנו...

למעלה