טלוויזה צוחקת על צמחונים

מור ד

New member
טלוויזה צוחקת על צמחונים

ידידה שלי אומרת שבזה שאני צמחוני, זה אומר שיום אחד אני אשבר ואוכל רוסביף (ממש לא...) במחשבה שניה, היא זרקה לי משהו על "חברים" ופתאום הבנתי, צמחונים מזוהים כחלשים, או כתחרותים ( לא אכלתי בשר... וואו! אני אצליח לעשות את זה..), למשל בחברים יש צמחונית בשם פיבי, שרצתה לאכול רק בשר כשהיא הייתה בהריון ובקשה מבעלה שיהיה צמחוני במקומה... בדרו קארי היה אתמול פרק שנותנים לצמחונית לאכול בשר, היא מאבדת את העשתונות, ולא יכולה להרדם בלילה, ואז פתאום היא הולכת ואוכלת מלא בשר, ומתעסקת בשאלות קיומיות- " הייתי צמחוניץ, איך אלחם על זכויות בע"ח". צריך לשים לזה סוף!

Eclipsed 0

New member
פיבי היא דמות של בחורה מעופפת..

אני לא חושבת שצריכים להתייחס לזה ברצינות.. היא אומרת דברים מטופשים תמיד - לא צריכים להתיחס לזה כאל העלבה.

enbalush

New member
זה רק מראה שקשה לאנשים להתמודד עם

עם צמחונים, הרי אדם רואה את עצמו באחר ואז הם צריכים להתמודד עם השאלה "למה אני כן אוכל חיות?" ובלי קשר תמיד בסדרות האלה צוחקים על המיעוטים המוזרים, גם על הומואים יש בדיחות כאלה שמנסים להפוך אותם לסטרייטים, רק שזה מיעוט במצב קצת יותר טוב בחברה...

adva g

New member
הפרק בדרו קארי

באמת היה מקומם...! הם תארו את הצמחונית למעין "פנאטית" שמנסה לכפות עליהם להיות צמחונים, והפואנטה הייתה שבסוף הם הפכו אותה לבשרית (אחרי שאכלה המבורגר בשרי... כמה פאתטי). לאורך כל הפרק צחקו על כל הנושא עד שבסופו של דבר כיביתי את הטלוויזיה...

dylan

New member
לעומת זאת

בסימפסונס ליסה היא דמות צימחונית מצויינת, ובפרק שהיא הפכה בו לצימחונית הסבירו מצויין את הנושא, וצחקו בצורה מבריקה על תעשיית הבשר..

Amalthea

New member
ובגלל זה את הסימפסונס אנחנו

דווקא כן רואים בדבקות

למעלה