טלוויזיה ושותפים

טלוויזיה ושותפים

חבל שאין עוד את האייקון החמודי של הטלוויזיה
איך זה עובד אצלכם העניין עם הטלוויזיה (בהנתן שיש אחת כזו)? האם היא נמצאת בסלון וכל השותפים צופים בה? ואם כן - איך זה מסתדר אם אתם רוצים לצפות במשהו שונה מהשותפים שלכם
אוו אולי בחרתם לשים אחת בחדר - והאם אז יוצא שהשותפים מבקשים מכם לפעמים לצפות בה
האם הטלוויזיה אצלכם היא מוקד לחיכוכים?

JustMeNow

New member
לומדים מטעויות

עם השותף הקודם היתה טלויזיה (שלי!) בחדר עבודה (שלי!) והוא פשוט שרץ לי בחדר עבודה הזה כל הזמן וראה כדורגל עם חברים שלו כשרציתי לראות סרטים מצוירים בשבת. למדתי מהמקרה ועכשיו יש לי טלויזיה בחדר עבודה השותפה הביאה לה טלויזיה לחדר והוצאנו טלויזיה אחת לסלון חיבור לממיר לא דיגיטלי עולה משהו כמו 100 ש"ח התקנה חד-פעמי- לא שווה את השקט?

לקשמי

New member
כשגרתי עם שותפים

תמיד היתה טלוויזיה בסלון. אני בעקרון לא רואה טלוויזיה (גם עכשיו כשאני גרה לבד אין לי טלוויזיה בבית ואני לא מרגישה צורך בה) אז כשהטלוויזיה דלקה (מה שקרה כמעט כל היום), הייתי רואה את מה שהיה באותו זמן, אם ממש לא היה לי משהו יותר טוב לעשות. הייתי מצטרפת לשותפה שלי שהיתה רואה את תוכניות הבוקר למשל וכו'. ככלל, כבר המון שנים (בערך מאז שהופסקו תוכניות הילדים ההסיטוריות האהובות) טלוויזיה בכלל לא מושכת אותי כך שכשמדובר בלגור עם שותפים, זה לא ממש משנה לי אם יש או אין טלוויזיה.

Noaal

New member
אצלינו לכל אחת יש את הטלויזיה

שלה בחדר... בהתחלה של השותפה שלי הייתה בסלון, אח"כ היא רצתה להעביר אותה לחדרה...בד"כ היא דולקת אצל שתינו, כרקע...

יוֹאב

New member
אצלנו

בדיוק אתמול התקינו לנו HOT דיגיטל. הטלויזיה של חבר שלי נמצאת בסלון, והטלויזיה שלי נמצאת במרפסת של החדר שלי. שתיהן מחוברות לדיגיטל. אין חיכוכים, כי ברגע שיהיו כאלה, אנחנו מפרקים את החבילה. זה מה שסיכמתי איתו לפני שעברנו לגור יחד. קודם כל חברים, אח"כ שותפים.

למה חיכוכים?

לנו יש טלויזיה בכל אחד מהחדרים. יש לנו מנוי על yes עם כמעט כל החבילות האפשרויות והתשלום החודשי פר שותף הוא 65 ש"ח.

../images/Emo104.gif טלוויזיה?!

מה, זאת הבלטה השחורה שעומדת בקצה הסלון? וואלה... או במילים אחרות- יש לנו טלוויזיה שקולטת כמה ערוצים אבל נראה שהדלקנו אותה... כמה..? פעמיים? היא כל כך לא מעניינת!! אצלנו הולך בעיקר מוזיקה, ויש כמה ויתורים בעניין הזה כי זה מתחלק חצי חצי בסגנון המוזיקה.

Mיקי_

New member
אין לי טלווזיה

ואם אי פעם אחזור לגור עם שותפים אני אסרב שהיא תהיה בסלון, ו/או להשתתף בכבלים. כשגרתי עם שותפות לכל שותפה היה טלוויזיה משל עצמה (נדמה לי שהם חלקו בכבלים), אצל זה תנאי בדירה אי קיומה של טלוויזיה או אי קיומה בטריטוריה שלי (והחלק המשותפים כמובן), כיוון שאני מתנגדת לטלוויזיות. כך שאפשרי לומר שזה "מוקד לחיכוכים" של לפני כניסה לדירה, כי אני לא אכניס או אכנס לדירה עם טלוויזיה בסלון.

xslf

New member
גם לי אין טלויזיה

כשגרתי עם שותף, הייתה לו טלויזיה בחדר שלו, והוא מימן אותה באופן בלבדי (מה שהגיוני לאור העובדה שלא צפיתי בה בכלל). אין לי התנגדות עקרונית לטלויזיה, אבל אני לא ממש אוהבת לצפות בה, ואני מעדיפה סלון ללא טלויזיה, שבו אפשר לקרוא או לארח, ולא לשבת ולבהות בקופסא.

קישקוש

New member
בדירה הנוכחית..

היו לנו שתי טלויזיות בסלון. אחת של בעל הבית, שעמדה בצד ללא שימוש (אני חושבת שהיא בכלל לא פעלה..) ואחת של השותפה. לא היו לנו חיכוכים עם הטלויזיה, כי ממילא השותפה כמעט ולא היתה בדירה
בדירה שאכנס אליה, יש טלויזיה בסלון עם כבלים, אבל אנחנו לא משלמות, כי אבא של אחת מהן הוא ה'ספונסר'.. שווה, לא?

למעלה