טלוויזיה טיפשה, סטרימר ומגדיל טווח

שלום לכולם
אז ככה:
יש לי בסלון טלוויזיה טיפשה, בנוסף אין לי שם חיבור קווי וקליטת הוויי-פיי חלשה
אני מעוניין לחבר את הטלוויזיה לסטרימר ובנוסף לדאוג לכך שתהיה שם קליטה טובה לטובת גלישה בסלולאר או בטאבלט
אם אני רוכש סטרימר (נניח שיאומי) האם הוא יכול לשמש גם כמגדיל טווח וליצור לי רשת אלחוטית בסלון או שעליי לטפל בבעיה בשני שלבים: רכישת מגדיל טווח/ראוטר אלחוטי לצורך יצירת רשת אלחוטית בסלון ובנוסך רכישת סטרימר כדי לצפות בטלוויזיה
אין לי כוונה להעביר כבלים אז הפתרון צריך להיות אלחוטי ורצוי שהוא יהיה פשוט ולא יקר
תודה

arseny92

Well-known member
מנהל
שלום לכולם
אז ככה:
אני מעוניין לחבר את הטלוויזיה לסטרימר ובנוסף לדאוג לכך שתהיה שם קליטה טובה לטובת גלישה בסלולאר או בטאבלט
אם אני רוכש סטרימר (נניח שיאומי) האם הוא יכול לשמש גם כמגדיל טווח וליצור לי רשת אלחוטית בסלון או שעליי לטפל בבעיה בשני שלבים: רכישת מגדיל טווח/ראוטר אלחוטי לצורך יצירת רשת אלחוטית בסלון ובנוסך רכישת סטרימר כדי לצפות בטלוויזיה
אין לי כוונה להעביר כבלים אז הפתרון צריך להיות אלחוטי ורצוי שהוא יהיה פשוט ולא יקר
תודה
נתב נוסף והעברת הרשת אליו דרך מתאם רשת חשמל יהווה פתרון יותר יציב מהגדלת טווח כאשר המטרה היא הזרמת תכנים מהרשת הראשית

שלום לכולם
אז ככה:
תודה
מהתשובות שקיבלתי עד עתה עדיין לא הבנתי אם סטרימר יוצר גם רשת אלחוטית ומשמש בעצמו כנקודת גישה?

em28

Well-known member
שאלה נוספת:
במה שונה השימוש ב-MESH אל מול השימוש בראוטר או מגדיל טווח, האם זה לא מבצע את אותה הפעולה?
התוצאה דומה, דרך הישום שונה.
המש הוא מעין "הארכה" של רשת הראוטר, מגדיל טווח יוצר רשת חדשה.

שלום לכולם
אז ככה:
תודה
עכשיו חשבתי על רעיון נוסף:
אני משתמש במודם-ראוטר פשוט יחסית (tp-link w9970)
האם במקום להשתמש בראוטר/מגדיל טווח בשני החדרים המרוחקים מהראוטר (כל אחד לצד אחר) (סלון+חדר שינה בו יש לי כבר מגדיל טווח) כדאי לי לרכוש ראוטר אלחוטי איכותי ולחברו בצורה קווית, נניח, למודם-ראוטר שברשותי, ואז לוותר על כל המגבירים למיניהם, האם זה יעיל? או שזה מורכב/לא יעיל וכדאי לרדת מזה?
גודל הדירה כ-100 מטר

em28

Well-known member
כיום (בהנחה של רשת מהירה) רשת אלחוטית מבוססת מגדילי טווח/מש מהווה פתרון די יציב לאינטרנט ביתי, בטח לטלוויזיות.

הייתי הולך על פתרון של מגדל טווח/מש אם יש נקודת אמצע בין הראוטר ל-TV עם קליטה טובה.
אחרת, אם ליד הטלויזיה יש כבילת קואקס של יס או הוט אפשר ללכת על מוקה במקום מגדיל טווח.

כיום (בהנחה של רשת מהירה) רשת אלחוטית מבוססת מגדילי טווח/מש מהווה פתרון די יציב לאינטרנט ביתי, בטח לטלוויזיות.

הייתי הולך על פתרון של מגדל טווח/מש אם יש נקודת אמצע בין הראוטר ל-TV עם קליטה טובה.
אחרת, אם ליד הטלויזיה יש כבילת קואקס של יס או הוט אפשר ללכת על מוקה במקום מגדיל טווח.
מה זה מוקה?

למעלה