טלוויזיה "40 בעלת שק"ק?

beni27

New member
טלוויזיה "40 בעלת שק"ק?

בהקשר למאמר שפרסם תומר צין,האם בישראל יש טלויזיות בצפייה ישירה(בעלות שפורפרת קרן קתודית)שגודל המסך הינו יותר מ-"34 (טושיבה או סוני לדוגמא). אם כן,היכן מוכרים.שהרי עדיפה איכותו ממקרן "43.

droro1

New member
יש:

1. טושיבה 37 אינטש 100 הרץ מיצור אנגלי. מחיר משוער כ - 12-13 k . תמונה בתקן אירופאי, משמע - קצת יותר רגועה ופחות זוהרת וקונטרסטית ביחס לטושיבה יפנית. לדעתי עדיפה על מקרן אחורי. 2. פחות טובות ויותר זולות: לנקו,גרץ ודומיהן, איכות שלא רחוקה ממקרן אחורי ואיכות - אין לדעת. מחירים ממוצעים כ- 8-9 k . כולן ניתנות להשגה ברשתות הגדולות ולפעמים גם במכרזים השונים - אם עד כה לא חיסלו כבר את המלאים הנ"ל. אגב, לדעתי אם קונים טלויזיה מעל 34 אינטש רצוי ואפילו חובה שתהיה 100 הרץ ולא 50 . ובודאי נכון הדבר למקרן אחורי.

reg11

New member
לווה "40

ללווה (טלויזיה גרמנית) יצאה טלווזיה חדשה בגודל "40. אני לא יודע אם כבר הגיע לארץ, אבל מנסיון עם טלוויזיות אחרות שלהם איכות התמונה ללא תחרות

לווה "40

הטלוויזיה המוזכרת עשתה עליה לישראל לפני מספר ימים, חלק גדול מהמשלוח כבר נמכר. מחירה באלפי שקלים נגזר בערך מגודל המסך

reg11

New member
לוו "40

מדובר בטלויזיה שפופרת קטודית מהזן המשובח ביותר, ולא מקרן אחורי לסוגיו

logan

New member
ראיתי היום את הלווה 40 אינץ´

שהגיעה ארצה וסירבתי ליפול מהכסא מהסיבות הבאות: 1. מחיר - 38400 שקל, עם הנחה של חמישה אחוז למזומן. במחיר הזה עדיף ללכת על מקרן קדמי מעולה כמו סוני VW11 החדש. 2. סאונד - לא מספק - חלול - קטן ובלי באסים. צליל קטן לארגז טלויזיה ענק במימדיו - משקלו 92 ק"ג 3. תמונה - צר לי אבל יש השתקפויות אור על המסך ברמה חריגה משום שהמסך אינו שטוח אלא קמור מאוד (נדמה לי בזווית של מעלה וחצי). ועוד משהו - איכות הצבע נופלת מזו של האקונדה 32 אינץ´ למרות ששתי הטלויזיות חולקות את אותם מעגלים דיגיטליים לשיפור התמונה. ושלא תטעו, לאקונדה 32 אינץ´ יש איכות צבע נדירה, עומק תמונה פנטסטי, קונטרסט מעולה והיא שראוייה לכל הסופרלטיבים. 3

למעלה