טלוויזיה "55 LG דגם A1

• פותח הנושא 1030
  • פורסם בתאריך

1030

Member
באתרי הרשתות הדגם הזה "55 - A1 (היותר פשוט בסדרה) חסר. ישנם דגמים אחרים מתקדמים יותר שאין לי צורך בהם כדוגמת B1. באתר המכרזים אול סייל ישנו הדגם עם אפשרות לקנייה מיידית בסכום הנקוב או ללכת על הצעה יותר זולה שבה אקבל הנחה מיידית של 3% ועוד הנחה של 4% בגין כרטיס מועדון הוט.. ממש מפתה. יש טריק? אקבל מכשיר שמישהו אחר החזיר לאחר שהתחרט? או מכשיר שתוקן? מה נסיונכם עם אולסייל? יש מעם מי לדבר אחרי קנייה? תודה.

מ ש ה 53

Well-known member
מנהל
באתרי הרשתות הדגם הזה "55 - A1 (היותר פשוט בסדרה) חסר. ישנם דגמים אחרים מתקדמים יותר שאין לי צורך בהם כדוגמת B1. באתר המכרזים אול סייל ישנו הדגם עם אפשרות לקנייה מיידית בסכום הנקוב או ללכת על הצעה יותר זולה שבה אקבל הנחה מיידית של 3% ועוד הנחה של 4% בגין כרטיס מועדון הוט.. ממש מפתה. יש טריק? אקבל מכשיר שמישהו אחר החזיר לאחר שהתחרט? או מכשיר שתוקן? מה נסיונכם עם אולסייל? יש מעם מי לדבר אחרי קנייה? תודה.
שאלות קשות... יש אתרים (מחו"ל) שעוסקים בביקורות ובהשוואות של הדגמים. אני אישית איני מכיר את הדגם שרשמת ואולי מדובר בסדרה ישנה.
אז כדי לדעת האם "שווה" או לא כדאי לרכוש את הדגם הזה? אפשר לחפש מידע אצלם....

לגבי אולסייל? לא פעם ולא פעמיים רכשתי מהם והם היו בסדר גמור. מעולם לא קרה שנזקקתי לסיוע מהם, ולכל מוצר יש כמובן יבואן, כך שלאחר הקניה, יש לך "אבא" שהוא היבואן. לגבי ח.י. (יבואני LG), הם בסדר, רק כדאי שתבדוק שזה באמת מהייבוא שלהם ולא מייבוא חלופי.

ואם אתה רוכש מכשיר שכבר היה בשימוש, מדובר במידע שחייבים לשתף אותך בו. לעתים יש מבצעים כאלה, אבל זה נאמר במפורש ומראש.

1030

Member
תודה משה. זו סדרה מ-2021. ישנם 3 דרגות A1 , B1 , C1 מסדרת OLED. יכול להיות שהחסרתי פרט מסוים. בפרסומי אולסייל רשום שהיבואן ח.י היבואן הרשמי שמעניק 3 שנים אחריות שנקווה שלא אצטרך.

מ ש ה 53

Well-known member
מנהל
תודה משה. זו סדרה מ-2021. ישנם 3 דרגות A1 , B1 , C1 מסדרת OLED. יכול להיות שהחסרתי פרט מסוים. בפרסומי אולסייל רשום שהיבואן ח.י היבואן הרשמי שמעניק 3 שנים אחריות שנקווה שלא אצטרך.
אחלה. אישית אני בד"כ מעדיף את הדגם הבכיר. בסך הכל, אתה רוכש מסך לכמה שנים (ולפחות ל-3 - עד תום תקופת האחריות, ומשך הזמן השיורי שהוא ישרוד לאחר פקיעת האחריות: אחרי זה, כבר לא יהיה ממש כדאי לתקן)... גם כי התיקון יהיה יקר, וגם כי עד אז, יצוצו דגמים חדשים ומוצלחים יותר...

אז התאוריה שלי היא לרכוש את הטוב ביותר וליהנות עד כמה שאפשר ממכשיר טוב למשך הזמן שאפשר ליהנות ממנו.
והרי כבר בעוד שנה, יהיו דגמים מתקדמים יותר, אז למה ללכת מראש עוד לאחור?
מקווה שהבנת.
אבל אם ההפרש הוא ממש גדול במחיר, אז אולי כדאי לחשב מסלול בצורה שונה.
אלא שאתה כבר החלטת ללכת על OLED ולא על טכנולוגיה אחרת... אז קח אחת טובה.

הפתרון האחר הוא תאורה אחורית רב אזורית. אני מניח שלכל המותגים המובילים יש מסכים שתומכים בטכנולוגיה הזו, וגם כאן, נשאלת השאלה, אם כבר ללכת על זה, אז איזה מותג ייתן את התוצאה הטובה ביותר?

יש את ה-QLED של סמסונג, יש את סוני מסדרה 9 ויש כמובן גם לLG את הננו סל.
אז אולי כדאי בכלל לשקול לשנות מסלול ולבחור במסך מואר יותר, מהסדרות של התאורה האחורית הרב אזורית? חומר למחשבה.

1030

Member
תודה משה . חומר למחשבה . אני מאלו שלא קונים משהו יותר טוב ממכשיר שיש לשכן... סדרת OLED דגם A1 נראה שתספק את גילי המתקדם . ברור שמדי פעם יוצאת סידרה חדשה שמשאירה את הקודמת מאחור. LG עד כה לא איכזבו אז כנאמר "לא מחליפים סוס מנצח".

1030

Member
עידכון. רכשתי טלוויזיה LG OLED 55" A1. יפה, עדינה ותמונה סבירה פלוס. תלוי בתאורת החדר. מקווה שכל ההגדרות שהוכנסו בעזרת בני אכן פועלות. מחיר סביר עם הנחת מועדון וקבלת תלושים להום פוקס ע"ס 300 ש"ח. יאללה העיקר הבריאות. טלוויזיה תמיד ניתן להחליף .בריאות לא תמיד.

מ ש ה 53

Well-known member
מנהל
עידכון. רכשתי טלוויזיה LG OLED 55" A1. יפה, עדינה ותמונה סבירה פלוס. תלוי בתאורת החדר. מקווה שכל ההגדרות שהוכנסו בעזרת בני אכן פועלות. מחיר סביר עם הנחת מועדון וקבלת תלושים להום פוקס ע"ס 300 ש"ח. יאללה העיקר הבריאות. טלוויזיה תמיד ניתן להחליף .בריאות לא תמיד.
תתחדש. אם זה מספק אותך, מה טוב. לצערי, איני מכיר את כל סידרת הדגמים של LG, אבל מה שבטוח, זה שאם העדפת OLED על פני כל דגם אחר, אתה בטוח תיהנה מהבחירה. נכון שהתאורה של מסכי ה-OLED אינה יכולה להתחרות עם רמת התאורה של מסכים אחרים, אבל אם יש לך וילונות, אתה בטח תוכל לתמרן כך שגם בשעות המוארות של היום אתה תיהנה. אז תתחדש.

למעלה