הייישנם 3 דגמי LG ל -"OLED 55 .
A1 B1 C1.
הוצע לי בחנות הדגם A1 הפשוט ביותר מבין שלושתם מכיוון שזה מספיק לצרכים שלי. מה ההבדל ביניהם חוץ מהמחיר? האם משמעותי? תודה.
באיזשהו מקם, אני דווקא חושב שה"יותר מתקדם" (כל עוד יש תקציב עבורו וכל עוד יש באמת הבדלים שמדברים אליך), עדיף. ולמה? כי בעוד 3-4 שנים, הדגם המועדף יהיה עדיין "תקף" והאחר ייחשב כמיושן. אבל אולי אני שוגה. כי... מישהו כבר לחש לאוזני, שהמכשירים החדשים תוכננו מראש שלא יאריכו ימים, וממילא לא ישרדו הרבה יותר מ-3 שנים, שבהן המכשיר מכוסה באחריות. אז לאחר שיתפגר אחרי 3,5 שנים, אתה כבר ממילא תרכוש מכשיר שהיום עדיין לא קיים, ואז הוא יהיה טוב יותר מה"הכי טוב" שתוכל לרכוש היום...היי משה.
נכנסת לתיאורים ופרטים שגדולים עלי.
כל מה ששאלתי אם אקנה את ה- A1 לא אצטער שלא לקחתי את ה-B1 או ה-C1. אני לא גיימר. תודה.
עזוב אותיות קטנות... אם תמקם את המכשיר מתחת למזגן, תמיד יהיה להם מה לומר על הקור והרטיבות שהמזגן משרה.ואם תופיע תקלה אחרי 3 שנים ושעה, גם אז הם ידחו את פנייתך. אבל בגדול הם בסדר.אין לי מקום לטלוויזיה גדולה מ- "55. וגם זה בלחץ. אלך על ה-LG כי עד היום לא התאכזבתי. A1 כנראה יהיה הפתרון אלא אם כן הפרש במחירים לא יהיה גדול ואז אתפנק ב-B1. אחריות 3 שנים כפוף לאותיות הקטנות שנהפכות לגדולות ברגע שיש צורך בהפעלת האחריות.
בהצלחהאעדכן. תודה.
אני דווקא מעדיף מתקן תליה שניתן "לסיבוב" ואת ה-55 אתה יכול להטות עד 90 מעלות אפילו. אבל לשיקולך.ככל הנראה הטלוויזיה תעמוד על רגליים כמו אחותה שתמצא בית חדש.
יש גם פורום גדול שנקרא HOME THEATER וגם שם יש קבוצה בהנהגת ח.י. שמייעצת לגבי ה-OLEDים. https://htmag.co.il/בפייסבוק יש פורום שך משתמשי LG שמחובר בצורה כלשהי שבואן ח.י. שהוא היבואן הרשמי של LG. האדמין של הפורום הוא מבין גדול בטלויזיות ועונה שם על כל שאלה
Bei Facebook anmelden
Melde dich bei Facebook an, um dich mit deinen Freunden, deiner Familie und Personen, die du kennst, zu verbinden und Inhalte zu teilen.www.facebook.com
בהצלחה
נכון. הרשתות שולחות את הזמנתך ליבואן, ורוב הרשתות גם לא מחלקות מכשירים מתוך המלאי שברשותם. אתה מזמין, הם מעבירים את ההזמנה ליבואן, ומוביל מטעם היבואן בא לביתך, מביא לך את הטלוויזיה, מנסה לשכנע אותך שהוא גם יתלה אותה בעזרת מתלה יקר ואולי הוא גם ינסה למכור לך הארכת אחריות ומכשיר מגן לנחשולי מתח..."LG OLED 55 התייקרה ב-כמה מאות שקלים תוך יומיים שלושה. הזוי. נראה כאילו יש תיאום בין הרשתות והיבואן. נסתדר בינתיים ללא המכשיר הנ"ל.
כן.. ולא. תמיד תוכל למצוא מבצעים טובים יותר דווקא באתרי המכירות במרשתת. יש מבצעים יפים בלאסטפרייס, ואולסייל עוקבים בשקדנות אחרי אלה ומשתדלים ליישר קו. לפעמים יש גם אחרים שמנסים לזנב, אבל בתחום הטלוויזיות, אני חושב שהשניים האלה מובילים, גם אם אין לי שום רצון לעשות נפשות למי מהם.אכן שיעור בצרכנות. ממרום גילי למדתי את כוחות השוק. מכיוון שעניין רכישת הטלוויזיה ממש לא קריטי אעקוב אחר הפירסומים ובמילא כשמגיעים לחנות המחירים תמיד יהיו יותר זולים מהפרסום באתרים השונים.
5% זה טוב, אבל אם יש לך קרוב שהוא עובד משהב"ט או שוטר, תוכל לקצור אצלם הנחה טובה עוד יותר. ושוב... נשאלת השאלה האם אין אפשרות למצוא מבצע שהוא אפילו יותר טוב מזה...ברשותי כרטיס מועדון של אחד הבנקים המקנה 5% ברשת אלמ. ניצלתי זאת מספר פעמים כמובן אחרי בדיקה במקומות אחרים כי לא תמיד ההנחה הזו עדיפה על מקום אחר. רצוי לעקוב מדי יום אחר המחירים שעולים ויורדים עפ"י המצב בשוק.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.